SPORTURI  »  VOLEI  »  VOLEI » DIVIZIA A1 / FINALA

Recidivă

Articol de - Publicat luni, 21 aprilie 2008 00:00

CVM Constanţa a cîştigat ieri al doilea titlu naţional consecutiv, după 3-1 la general cu VCM Piatra Neamţ.

Au dominat finala. Au avut un sin­gur moment de cum­pă­nă, cînd au pierdut al doilea meci, la Piatra Neamţ. L-au depăşit însă cu bine şi au ajuns să sărbă­to­reas­că al doilea titlu naţional con­se­cutiv chiar în sala proprie. Sîm­bă­tă făcuseră punctul de 2-1 la gene­ral, ieri l-au izbutit şi pe ultimul, cel izbăvitor. Încă o victorie, 3-1 (27, -21, 10, 12), şi putea începe show-ul. Oficialii constănţeni au gîndit un spectacol în toată legea, ca în NBA, cu prezentarea jucătorilor, de la am­bele echipe, sub reflectoare, cu “We Are The Champions” în fundal, cu confeti, artificii şi balonaşe colo­r­ate.

“Am ieşit a doua oară la rînd campioni, dar acum am făcut-o pe terenul nostru, alături de aceşti su­porteri minunaţi, care ne-au susţinut de fiecare dată”, a spus căpi­ta­nul echipei CVM Constanţa, Radu Began. “De fiecare dată cînd cuce­reşti un titlu de campion încerci un sentiment copleşitor”, a comple­tat antrenorul Stelio DeRocco. “Aceşti jucători au fost minunaţi pe tot parcursul anului, au muncit fără menajamente şi acum culeg roadele. E un final fericit pentru un sezon în care am luptat să cîştigăm fiecare meci. Acum sărbătorim, dar cu mă­sură, pentru că ne dorim şi Cupa Ro­mâ­niei”, a încheiat tehnicianul.

Constănţenii vor fi răsplătiţi cu pri­me, acestea fiind prevăzute în con­tracte, diferenţiat pentru fie­care în parte.

“Constanţa a meritat titlul pentru că a fost constantă pe tot par­cursul campio­na­tului şi are un lot omogen. Pentru noi, faptul că am jucat finala e o mare realizare şi o onoare”

Ştefan Ştefură jucător P. Neamţ

“Avem valoare de Liga Campionilor, ne dorim foarte mult să jucăm acolo, dar nu ştim dacă vom fi acceptaţi. Ori­cum, vom face în cu­rînd trei achiziţii pen­tru a ne întări lotul”
Sorin Strutinsky preşedinte CVM Constanţa

MVP-ul finalei
Jucătorul de la CVM Constanţa Ashley Nemer (foto) a fost desemnat MVP-ul finalei de Radio România Actualităţi. “Ne-am propus să cîştigăm din nou titlul şi acum sîntem fericiţi. E greu de spus cine a fost cel mai bun jucător fiindcă echipa a cîştigat meciul. De aceea, acest trofeu de MVP e al întregii echipe”, a spus Nemer.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
 •  22 Aprilie 2008, 23:43

Bravo Strutinsky,bravo Cadar,bravo Constanta

 •  22 Aprilie 2008, 16:33

bravo constanta...bravoooo...campionii campionii ole ole oleeee

Vezi toate comentariile (2)
Comentează