SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIONILOR

TURNEUL CAMPIONILOR // VIDEO Roger Federer, nervos în timpul debutului de la Londra » A fost învins în doar 89 de minute

FOTO: Guliver/GettyImages +2   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 12 noiembrie 2018 01:03

Roger Federer (3 ATP) a debutat cu stângul la Turneul Campionilor de la Londra. Elvețianul a fost învins în două seturi, scor 6-7(4), 3-6, de niponul Kei Nishikori (9 ATP). 

Arena O2 din Londra a fost martora unui joc total necaracteristic al lui Roger Federer. Elvețianul a fost extrem de nervos, elocvent fiind și avertismentul primit din partea arbitrului de scaun după lovirea unei ming către tribune. Roger a comis eroare după eroare, terminând partida cu 34 de greșeli neforțate. Nici serviciul nu l-a ajutat, procentajul punctelor jucate cu primul serviciu fiind de 57 la sută, și lansând doar 4 ași.

Nishikori, sigur pe el și de un calm incredibil, a fructificat ambele mingi pe break avute și a închis partida nesperat de rapid, după doar o oră și 29 de minute. 

În cealaltă dispută a grupei, sud-africanul Kevin Anderson (6 ATP) a dispus în minimum de seturi de austriacul Dominic Thiem (8 ATP), scor 6-3, 7-6(10) .

Clasament Grupa B

Jucător Seturi Puncte
1. Kei Nishikori 2-0 1
2. Kevin Anderson 2-0 1
3. Roger Federer  0-2 0
4. Dominic Thiem 0-2 0

Meciurile de astăzi

  • ora 16:00 Alexander Zverev (5 ATP) - Marin Cilic (7 ATP)
  • ora 22:00 Novak Djokovic (1 ATP) - Josn Isner (10 ATP)

Vezi și: A luat foc dintr-un motiv incredibil! Alexander Zverev își pune la colț rivalii NextGen: "Copiii de mingi sunt acolo să ne aducă mingile, încetați cu asta!"

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează