SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIONILOR 2018

TURNEUL CAMPIONILOR. Alexander Zverev s-a calificat în semifinale la Turneul Campionilor » Cum arată careul de ași de la Londra

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 noiembrie 2018 18:18

Neamțul Alexander Zverev, locul 5 ATP, a trecut în două seturi de americanul John Isner, locul 10 ATP, scor 7-6(5), 6-3. Grație acestei victorii, Zverev și-a asigurat poziția a doua în grupa "Kuerten" și a ocupat ultimul loc din semifinale. 

Meciul dintre Zverev și Isner a fost unul echilibrat. În primul set, cei doi jucători au servit excelent și au mers cap la cap până în tie-break. La 6-5, Isner a avut singura minge de break din set, dar Zverev a salvat-o. În tie-break, neamțul a fost mai sigur și și-a adjudecat setul. Setul doi a început la fel de echilibrat, dar la 4-3, Zverev a făcut break-ul decisiv, pentru victorie și pentru calificare.

În această seară se va disputa meciul dintre Novak Djokovic și Marin Cilic, care nu mai are nicio miză pentru calificare, deoarece sârbul este deja calificat, iar croatul nu-l poate depăși pe Zverev.

Novak Djokovic, locul 1 ATP, Roger Federer, locul 3 ATP, Alexander Zverev, locul 5, și Kevin Anderson, locul 6 ATP, sunt semifinaliștii Turneului Campionilor.

Semifinale Turneul Campionilor

Novak Djokovic - Kevin Anderson
Roger Federer - Alexander Zverev

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
ray51
ray51  •  17 Noiembrie 2018, 12:54

Imi doresc ca Roger sa castige fara emotii TC.

merace
merace  •  16 Noiembrie 2018, 23:25

Chiar daca e decis deja clasamentul grupei, miza meciului Djokovici-Cilic e mare, totusi: cine il castiga, va primi in plus 203.000 dolari si 200 puncte ATP!

merace
merace  •  16 Noiembrie 2018, 19:58

S-au calificat favoriții, mă bucur că vor fi meciuri tari mai departe: semifinalele sunt Djokovici-Anderson si Federer-Zverev.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează