SPORTURI  »  TENIS  »  REACȚIE

Simona Halep, după dezastrul de la Wuhan: "Joc foarte bine, dar accidentările mă sâcâie"

Articol de GSP - Publicat marti, 25 septembrie 2018 20:26

Simona Halep, locul 1 WTA, a fost eliminată azi de Dominika Cibulkova, locul 31 WTA, în turul II al turneului de la Wuhan, China, scor 0-6, 5-7. (Detalii AICI)

"Vreau să schimb ceva înainte de Singapore (n.r Turneul Campioanelor) pentru că în ultimii 2-3 ani am pierdut în grupe. Nu știu ce se va întâmpla cu poziția de lider, nu joc pentru asta, îmi doresc doar să schimb ceva până atunci.

Nu am renunțat azi, ba chiar am forțat pentru că am crezut în acest meci, chiar dacă am pierdut până la urmă. M-am luptat pentru puncte. Dacă am venit aici, am venit pentru a da totul. Mereu dau totul și lupt până la ultima șansă. Și am fost aproape să câștig setul 2.

Acest meci îmi dă încredere că nivelul meu de joc e foarte bun. Nu sunt dezamăgită, doar tristă pentru că s-a ivit această accidentare", a zis Simona Halep după meci. 

Citește și:  SIMONA HALEP - DOMINIKA CIBULKOVA // EXCLUSIV Cristian Tudor Popescu, "la cald" după eșec: "Practic, azi n-a fost pe teren! Pe mine altceva mă îngrijorează mai mult"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
anne1970_ar
anne1970_ar  •  26 Septembrie 2018, 20:50

Nu joaca bine, a revenit la vechiul ei joc , la 3 metri de linia de fund si retururi la linia de serviciu. Serviciile sunt sub orice critica, reverul dezastru, f multe greseli neprovocate. Apatica, cu gura cascata, absenta din joc. Dupa Paris a neglijat antrenamentele, practic acum traieste din punctele acumulate pana atunci. Din ianuarie, daca nu-si revine, va cadea repede. In fond e problema ei, noi comentam aiurea, dar eram mandri de ea, acum incepe sa ma indispuna cand o vad cum intra pe teren ca o invinsa. E trist ca deja lumea tenisului a cam inceput sa rada de ea.

mosvasile
mosvasile  •  26 Septembrie 2018, 20:44

Descurajarea Simonei sa fie cauzata de lipsa lui Cahil?!Prea era absenta!Ar fi grav, sa fi devenit darindependenta!

merace
merace  •  26 Septembrie 2018, 17:29

La Wuhan a fost dezastru pentru mai toate favoritele, in primele 3 tururi! Din 16 favorite, doar favorita 16 Barty a ajuns in sferturi. Mai are sanse Muguruza, favorita 14, dar dupa cum a inceput meciul cu Siniakova, s-ar putea sa aiba mult de munca... Celelalte 14 favorite au iesit deja!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează