SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

SIMONA HALEP - BELINDA BENCIC 6-2, 6-7(2), 6-0 // VIDEO Halep, sursă de inspirație pentru spanioli! Ce se întâmpla pe arena „Manolo Santana” chiar în timpul semifinalei

FOTO: Captură @Twitter
FOTO: Captură @Twitter

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 mai 2019 17:22

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a învins-o pe elvețianca Belinda Bencic (22 de ani, 18 WTA), scor 6-2, 6-7(2), 6-0, și s-a calificat în finala turneului Premier Mandatory de la Madrid. Cele două jucătoare au fost sursă de inspirație pentru pictorul Victor Jerez.

  • Ca să redevină lider mondial, Simona Halep are de îndeplinit o singură condiție: să se impună la Madrid.
  • Finala turneului de la Madrid e sâmbătă. Adversara Simonei va fi câștigătoarea dintre americanca Sloane Stephens (8 WTA) și olandeza Kiki Bertens (7 WTA).

Simona Halep a oferit o nouă prestație de gală pe centralul „Manolo Santana”. Organizatorii turneului spaniol au îmbinat sportul cu arta, cu ajutorul unui renumit pictor local.

În timp ce jucătoarele luptau pe zgură, Victor Jerez lucra la portretele celor două. Rezultatul final a fost admirat de fani și postat pe contul oficial al turneului: „Asta se întâmplă chiar în timpul semifinalei”.

 

Vezi și:

VIDEO Halep a ridicat publicul de la Madrid în picioare! Superlovitura reușită în setul doi: „Serios, Simona? WOW!”

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează