SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MONTREAL

SIMONA HALEP - ASHLEIGH BARTY. VIDEO Imaginea deznădejdii » Jocul DEZARMANT al liderului WTA, rezumat perfect de reacția adversarei din semifinale

FOTO: twitter.com/WTA
FOTO: twitter.com/WTA

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 august 2018 21:37

Simona Halep, 26 de ani, locul 1 WTA, a trecut de australianca Ashleigh Barty, 22 de ani, locul 16 WTA, scor 6-4, 6-1, și s-a calificat în finala Rogers Cup,  de la Montreal.

  • Simona Halep va juca în această seară, la 20:30, împotriva americancei Sloane Stephens, loc 3 WTA și 25 de ani, o reeditare a finalei de la Roland Garros, liveTEXT pe GSP și pe TV Digi Sport;

Liderul WTA nu le-a lăsat nicio fărâmă de speranță adversarelor din Canada. După tracul debutului, meciul maraton, de 3 ore și 10 minute, cu rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova (28 WTA), scor 7-6 (9), 4-6, 7-5, Halep a defilat. 

Evoluția dezarmantă din fața lui Venus Williams (14 WTA), Caroline Garcia (6 WTA) și a lui Ashleigh Barty poate fi rezumată perfect de reacția celei din urmă.  Condusă cu 0-40, românca a dus la bun sfârșit revenirea în setul secund al semifinalei, la scorul de 4-0. Barty, exasperată, s-a sprijinit de fileu, într-o imagine sugestivă.

Vezi și: Televiziunea a ratat asta » Dialogul dintre Darren Cahill și liderul WTA, netransmis în direct la TV: "Ce se întâmplă?"

VIDEO Și-a pus semnătura pe semifinală! Lovitură MAGISTRALĂ reușită de liderul WTA în primul set

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (6)
merace
merace  •  12 August 2018, 20:08

Era bine daca aici era un videoclip cu tot punctul respectiv, nu doar secventa de 2 secunde cu Barty si fileul... Se putea lamuri totul.

merace
merace  •  12 August 2018, 20:06

Era bine daca aici era un videoclip cu tot punctul respectiv, nu doar o poza zisa "sugestiva"... Se putea lamuri totul.

cazinoyo2
cazinoyo2  •  11 August 2018, 23:28

De fapt mingea a fost returnata de Simona dupa ce Barty a atins fileul din inertie.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează