SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

S-a dezbrăcat

Articol de - Publicat sambata, 14 iunie 2008 00:00

Fernando Verdasco a pozat gol pentru o campanie împotriva cancerului.

Fernando Verdasco, numărul 20 mondial, a lăsat echi­pa­mentul la vestiar şi acom­pa­niat de rachetă s-a înfăţişat în faţa fotografului de la Cosmopolitan. În nu­mărul din iulie al revistei bri­ta­nice, spaniolul va apărea fără nici un obiect vestimentar care să-i aco­pere muşchii desăvîrşiţi pe tere­nul de tenis.

Dezgolirea lui Ver­das­co este în strînsă legătură cu o cam­panie pentru combaterea cance­ru­lui testicular şi de prostată. Cos­mo­politan-ul din Marea Britanie are în fiecare lună între copertele sale o cele­britate care uită de haine pen­tru cîteva ore. Fernando Verdasco este al doilea jucător de tenis ce a acceptat propunerea britanicilor. El a călcat pe urmele lăsate de com­patriotul său Tommy Robredo, care a pozat pentru aceeaşi cauză exact acum un an.

Verdasco, în vîrstă de 24 de ani, a mărturisit că în timpul şedinţei foto a simţit că toţi ochii populaţiei din Barcelona erau îndreptaţi către acoperişul pe care a avut loc sesiu­nea de fotografie. “N-am mai pozat gol, dar a fost amuzant”, a spus jucătorul spaniol.

Campania iniţiată de Cos­mo­po­litan a strîns pînă acum fonduri importante pentru cei 37.000 de bă­r­baţi diagnosticaţi în fiecare an în Marea Britanie cu cancer tes­ti­cular şi de prostată.

1 titlu ATP are Verdasco în pal­mares, cucerit în 2004, la Valencia, şi alte trei finale

2,8 milioane de dolari a adunat Fernando din tenis pînă acum

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează