SPORTURI  »  TENIS  »  CORONAVIRUS

COVID-19. Alexander Zverev și iubita cu origini românești ar fi luat coronavirus în China: „Am avut febră, am tușit 5-6 ore. Abia acum realizez...”

Alexander Zverev și Brenda Patea. Sursă foto: Instagram Alexander Zverev +33   FOTO
Alexander Zverev și Brenda Patea. Sursă foto: Instagram Alexander Zverev

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 aprilie 2020 20:22

COVID-19. Alexander Zverev (22 de ani, 7 ATP) a lăsat mască presa internațională, mărturisind că a avut la finalul anului trecut simptome specifice coronavirusului.

Potrivit spuselor lui Zverev, totul s-a întâmplat când el și Brenda Patea, focoasa brunetă cu origini românești cu care se află într-o relație, erau în China, țara în care a izbucnit pandemia de COVID-19. Acolo, Zverev a disputat un meci demonstrativ cu marele campion elvețian Roger Federer.

Zverev: „Nu am știut ce se petrece cu noi”

„Prietena mea, Brenda, și cu mine am fost în China pe 28 decembrie. Nu-ți poți imagina cum am tușit pentru o lună în Australia mai apoi. Am avut febră pentru două sau trei zile și am tușit pentru cinci sau șase ore. Brenda a pățit la fel. Nu am știut ce se petrece cu noi, dar acum realizez.

Era o tuse pe care nu am mai avut-o niciodată. Nu mă durea nimic, dar tușeam non-stop”, a povestit Zverev, conform Eurosport.

În ciuda îngrijorătoarelor sale simptome, Alexander Zverev a ajuns la începutul anului până în semifinalele turneului de Mare Șlem de la Australian Open, unde a cedat în patru seturi în fața austriacului Dominic Thiem (26 de ani, 3 ATP).

FOTO. Impactul COVID-19 pe mapamond:

+29 FOTO

VIDEO. Ce este „pașaportul imunitar”, ultima inovație în pandemia de coronavirus

Citește și alte știri despre coronavirus în sport:

Arena „Louis Armstrong” a fost transformată în bucătărie-gigant

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close