SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL FEMININ

Voina, în vizită de lucru la Constanţa

Articol de - Publicat joi, 18 septembrie 2008 00:00

Numit în urmă cu două zile la cîrma naţionalei României de handbal feminin, Radu Voina şi-a început misiunea cu o vizită de lucru la Constanţa. Însoţit de Elena Frîncu, memebru în Biroul Federal, tehnicianul a asistat la antrenamentul lui CS Tomis, după care a purtat o discuţiei cu fostul secund al lui Gheorghe Tadici, actualul director tehnic al grupării de pe litoral, Dumitru Muşi.

Mi-am propus să fac un tur de forţă, de cunoaştere a României handbalistice feminine. Alegerea Constanţei pentru prima vizită a fost absolut întîmplătoare şi am venit aici să stau de vorbă cu antrenorii şi conducătorii clubului. Vreau să continui această acţiune în zilele următoare şi la alte cluburi, ceea ce ar reprezenta un prim contact cu mine în postura de selecţioner”, a spus Radu Voina, adăugînd că nu s-a decis în prima secundului:

Nu am decis cine va fi secund dar am mai multe nume în vizor. Muşi este un om cu multă vechime în lumea handbalului feminin şi sînt convins că-mi va da cu plăcere sfaturile şi indicaţiile pe care le voi cere”.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează