SPORTURI  »  HANDBAL  »  TURNEUL PREOLIMPIC

Surprize !

Articol de - Publicat vineri, 14 martie 2008 00:00

Adina Meiroşu, interul stînga de la Oltchim, nu e pe lista pentru turneul preolimpic de la Bucureşti

Între 28 şi 30 martie, la Bucureşti, se vor disputa partidele turneului preolimpic la care vor participa România, Coasta de Fildeş, Croaţia şi Polonia. Primele două clasate vor obţine viza pentru Beijing. Antrenorii " naţionalei ", Gheorghe Tadici şi Dumitru Muşi, au anunţat iniţial un lot de 21 de jucătoare, din care însă doar 15 vor fi trecute pe foaia oficială a turneului. Ieri, la federaţie, au ajuns doar 17 nume, tehnicienii renunţînd din start la patru handbaliste: Senocico, Dobrin-Păcurar, Manea şi Meiroşu.

Dacă pivotul Oana Manea se aştepta, ea avînd probleme medicale, neevoluînd în ultimele partide la Oltchim, surpriza vine de la neconvocarea Adinei Meiroşu. Evoluţiile interului stînga din ultimul timp, unele sub aşteptări, i-au făcut, se pare, pe cei doi tehnicieni să nu o treacă pe lista pentru turneul de la Bucureşti. Şi aşa însă, Tadici şi Muşi vor mai trebui să renunţe la alte două handbaliste din lista de 17 rămasă. Cel mai probabil să rămînă în afara lotului sînt Raluca Ivan şi o jucătoare de la 9 metri.

Tehnicienii merg însă pe 4 extreme după ce la Campionatul Mondial din Franţa au avut mari bătăi de cap pe acest post. Lotul va fi definitivat luni, la Comisia Tehnică, jucătoarele fiind convocate la "naţională" marţi, 18 martie, la Rm. Vîlcea.

Lotul de 17 anunţat
Luminiţa Huţupan-Dinu, Talida Tolnai, Tereza Pîslaru - portari
Ramona Maier, Adriana Olteanu, Camelia Balint, Cristina Niculae - extreme
Ionela Stanca, Florina Bîrsan, Raluca Ivan - pivoţi
Narcisa Lecuşanu, Aurelia Brădeanu, Cristina Neagu, Valeria Beşe, Steluţa Luca, Oana Şoit şi Carmen Amariei - Linia de 9 metri

Un portar va sta!
Deşi sînt trei portari în lotul pentru turneul preolimpic, Luminiţa Huţupan Dinu, Tereza Tamaş şi Talida Tolnai, unul dintre goalkeeperi va rămîne de fiecare dată în afara foii oficiale de start. Tadici şi Muşi sînt hotărîţi, din cîte se pare, să treacă de fiecare dată pe foaia de joc doar doi portari, iar unul va rămîne în tribună. Tehnicienii nu riscă să meargă doar pe doi portari pentru că în cazul unei accidentări nedorite ar fi puşi în situaţia să aibă doar un goalkeeper pe care să poată miza.

Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Tenis
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League
Liga Campionilor
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (24)
 •  15 Martie 2008, 09:44

"veti vorbi de handbal" ? otto, esti un oligofren analfabet ! oricum, frumoasa incercarea cu "sant valcean"! puti a bucovinean prost de la o posta !!! mars la tarca !

 •  14 Martie 2008, 23:42

brasovenii mei micutzi, va urez ofticare placuta in continuare :))) si in timp ce va ofticati voi asa, luati si soogeti la prazu meu supradimensionat, poate va obisnuiti cu gustul si devine obisnuinta.. cum ziceati si voi, prazul i da gustul, nu? :)))))))))))))))))))))

 •  14 Martie 2008, 19:52

mai oligofrenule ,daca mai ramine tadici inca 10 ani la nationala va termina orice umbra de handbal in romania ,veti vorbi de handbal ca de oina ;sport national ;esti bun spune si tu rezultatele acestui ipocrit in handbal ,,,cu o conditie ;nu ma duce in 2005 pt ca nu are niciun merit ;dute in 2007 unde are mare merit la locul 4 ,deci sezi blind si vezi rezultatele din l.c. de risul curcilor ,cu echipa nationala in competitie cu echipe de club ;RUSINEEEEEEEE,dar va veni tatuca roibu si va salva

Vezi toate comentariile (24)
Comentează