SPORTURI  »  HANDBAL  »  DINAMO

live de la 19:45 Dinamo își hotărăște astăzi destinul european! Cum arată șansele „dulăilor” pentru calificarea în Final Four-ul European League

Dinamo a învins-o pe Skjern în prima manșă a „sferturilor” European League, scor 28-27. Foto: Facebook.com/csdinamohandbal +9   FOTO
Dinamo a învins-o pe Skjern în prima manșă a „sferturilor” European League, scor 28-27. Foto: Facebook.com/csdinamohandbal

Articol de - Publicat marti, 30 aprilie 2024 12:30 / Actualizat marti, 30 aprilie 2024 12:30

Dinamo joacă astăzi în Danemarca, de la ora 19:45, returul cu Skjern din sferturile European League la handbal masculin. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și transmisă în direct de televiziunile Prima Sport 3, Orange Sport 3 și Digi Sport 3. În tur, „dulăii” lui Xavi Pascual s-au impus cu 28-27 în Sala Dinamo.

Skjern- Dinamo, live de la 19:45

Dinamo a plecat luni de dimineață în Danemarca pe ruta București-Varșovia-Billund și apoi cu autocarul aproximativ 50 de kilometri până la Skjern.

Jucătorii lui Dinamo s-au antrenat după amiază și la sfârșitul antrenamentului au făcut cu poze cu copiii mai multor suporteri dinamoviști care sunt stabiliți în Danemarca.

Acum s-a aflat! Un cititor pe buze redă discuția dintre Salah și Klopp de la marginea terenului » Amenințarea egipteanului
LIVERPOOL
Acum s-a aflat! Un cititor pe buze redă discuția dintre Salah și Klopp de la marginea terenului » Amenințarea egipteanului

Luka Cindric este în lot pentru meciul cu Skjern - Dinamo

După ce a câștigat meciul tur cu 28-27, Dinamo este favorită la calificarea în Final Four și este cotată la casele de pariuri cu 1.47-1.57 la victorie, în timp ce danezii au o cotă de 3.10-3.45.

Croatul Luka Cindric care nu a jucat în partida tur din cauza unei contuzii la genunchi, a fost recuperat și este în lotul deplasat în Danemarca.

„Cu siguranță va fi din nou un joc uimitor. Skjern va juca acasă și știm că atmosfera va fi deosebită, la fel ca de fiecare dată când am jucat în Danemarca. Vom face tot posibilul pentru a juca mai bine decât la București pentru a câștiga și a ne califica în Finala 4 EHF European League”, a declarat pentru pagina de Facebook a echipei, antrenorul Xavier Pascual.

Jucătorii dinamoviști sunt conștienți de importanța partidei și sunt pregătiți să intre în istoria clubului. Pentru a se califica în F4 de la Hamburg, Dinamo are 2 șanse din 3 în returul cu Skjern, victorie sau egal.

„Avem o misiune importantă și trebuie să luptăm ca niciodată. Este un meci cât o finală și avem o șansă de a scrie istorie pentru Dinamo”, a declarat Dan Racoțea.

Dinamo va fi încurajată la partidă de aproximativ 50 de suporteri români stabiliți în Danemarca și Germania.

Un prim „7” posibil pentru Dinamo: Cupara, Negru, Kuduz, Kukic, Kașparek, Akimenko, Rosta.

+5 FOTO

Dinamo vinde bine și în Danemarca: Sold out la Skjern

După ce a pierdut manșa tur de la București, Skjern a fost învinsă și în play off-ul campionatului danez de GOG cu 31-28 și a picat pe locul 3 în grupa sa. Portughezul Joaquim Nazare a marcat din inter dreapta 8 goluri pentru Skjern.

Pentru returul cu Dinamo din această seară, gazdele au anunțat că s-au vândut toate biletele, iar în sală vor fi 3200 de spectatori.

Un prim „7” probabil pentru Skjern: Bonde, Bergholt, Gaudin, Mikkelsen, Nazare, Rasmunssen, Buric.

VIDEO cu rezumatul meciului tur Dinamo - Skjern:

Citește și:

CSM București, la 60 de minute distanță de agonie sau extaz » Unde a clacat echipa lui Adrian Vasile în meciul cu Metz

Rafa Nadal rezistă încă o zi la Madrid! » Învingător în primul său meci de peste 3 ore al anului

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează