SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - RUSIA

ROMÂNIA - RUSIA // GALERIE FOTO Toți ochii pe miniona nonconformistă din lotul Rusiei! Imaginile controversate postate de-a lungul timpului

FOTO: Guliver/GettyImages +9   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 13 decembrie 2018 12:22

România va înfrunta Rusia în semifinalele Campionatului European de Handbal feminin. Marina Sudakova (29 de ani), extrema dreaptă a adversarelor, atrage de fiecare dată atenția.

  • România și Rusia se înfruntă vineri, de la 18:30, în semifinalele Campionatului European de handbal feminin. Partida e liveTEXT cu video și foto pe GSP.ro și în direct pe TVR 1 și TVR HD. 

Miniona de 1.65m de la Kuban Krasnodar este extrem de activă pe rețelele de socializare și nu se sfiește să încărce fotografii controversate. De la imagini în care arată semne obscene, până la imagini fierbinți de pe plajă, toate fac deliciul celor care o urmăresc pe nonconformista din lotul lui Trefilov.

Vezi și: 

ROMÂNIA - RUSIA // Avem ultima șansă și o cotă IMENSĂ la câștigarea competiției, dar toată lumea mizează pe noi!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
2197433873648842
Serban Neicu  •  13 Decembrie 2018, 17:31

Uratica, uratica...cam rea de musca, ghinoaca..!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează