SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

OFICIAL » CSM București are un nou antrenor! Cine o va pregăti din vară pe deținătoarea Ligii Campionilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 aprilie 2017 13:48

CSM București a anunțat oficial că s-a despărțit de antrenorul Aurelian Roșca, iar campioana României are un nou antrenor.

Helle Thomsen, antrenoarea Olandei, a fost anunțată ca fiind cea care se va ocupa de CSM București în următorii doi ani, începând cu sezonul viitor. Ea va pregăti cele două formații în paralel.

Thomsen a câștigat medalia de argint la Campionatul European din 2016 cu naționala Olandei și mai are două campionate, o Cupă a Danemarcei și Cupa EHF cu FC Midtjylland, între 2012 și 2016.

"Sunt mândră că unul dintre cele mai bune cluburi din Europa m-a dorit. Sunt nerăbdătoare să fie pe banca lui CSM Bucuresti incepând din sezonul următor și să încep un nou capitol în România, să devin parte a handbalului bucureștean și a celui românesc", a spus
Helle Thomsen, 46 de ani, pentru site-ul echipei CSM București.

Până la vară, pe banca bucureștencelor va sta Per Johansson.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (5)
onduku
onduku  •  01 Aprilie 2017, 17:15

Mare antrenoare!

1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  01 Aprilie 2017, 14:27

Nu poti face o super echipa cu un antrenor de o calitate marginita,provinciala...s-a trezit cine s-a trezit, ca managerul Luca are aceleasi calitati...succes CSM...!

ortega
ortega  •  01 Aprilie 2017, 14:21

Era normal ... Roșca ăsta parcă era Alice in Wonderland ... E antologică faza aia de la un time-out când prăpăditul de Roșca tot dădea din cap că nu , si nu , dar strategia o făcea tot Gullden o făcea ... Un nimeni în drum Roșca ăsta . Fac pariu cu oricine că ajunge la Cisnădie , că aia e valoarea lui reală .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează