SPORTURI  »  HANDBAL  »  S-AU ÎNTORS HANDBALISTELE

Gheorghe Tadici: "Sîntem supăraţi!"

Articol de - Publicat sambata, 09 februarie 2008 00:00

Antrenorul echipei de handbal Oltchim Rm. Vîlcea, Gheorghe Tadici, a vorbit despre meciul încheiat la egalitate, scor 28-28, împotriva fetelor de la Nurnberg.

"Sîntem supăraţi pentru că am pierdut jocul în ultimele secunde ale meciului. Este prima etapă din seria de şase jocuri şi sper ca în următoarele cinci confruntări să avem o prestaţie mai bună. Meciul de aseară este un meci egal, am cîştigat un punct şi nu trebuie să-l considerăm ca o înfrîngere!", a declarat Tadici la sosirea echipei pe Aeroportul Henri Coadă.

Următorul meci al Oltchimului în grupele Ligii Campionilor se va juca vineri, 15 februarie, în Sala Sporturilor Traian din Vîlcea, cu echipa Lada Togliatti din Rusia.

Vezi imagini de la sosirea echipei Oltchim pe gsptv.ro

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (6)
 •  09 Februarie 2008, 21:33

Suparat?...ai facut tara de rusine ca nu te-ai dus la conferinta de presa...esti depasit nea Tadici, mai bine ai recunoaste asta...

 •  09 Februarie 2008, 19:10

Dle Tadici,fetele joaca acelasi lucru de f mult timp si nu mai surprindem echipele adverse cu absolut nimic.Faptul ca la Oltchim aveti nationala Romaniei,la europene toate echipele au venit cu lectia invatata at cand a fost vb de noi.Cred ca sunteti un pic conservator(invechit)in ceea ce priveste handbalul din ziua de azi.Lasati pe cineva care vrea sa faca performanta cu adevarat sau daca nu,puneti mana si mai studiati un pic handbalul din alte tari.

 •  09 Februarie 2008, 18:12

Nu este nimic pierdut.Hai Oltchim.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează