SPORTURI  »  HANDBAL  »  CHALLENGE CUP / ABU BAKU-CS TOMIS CONSTANŢA 32-29

De trei ori la rînd!

Articol de - Publicat duminica, 17 februarie 2008 00:00

Pentru al treilea an consecutiv, CS Tomis Constanţa s-a calificat în "sferturile" Challenge Cup. Învingătoare acasă, în prima manşă a "optimilor", 32-22, constănţencele au cedat ieri greu în returul cu ABU Baku, 29-32 (16-19). Gazdele au dominat, ajutate şi de arbitri, care au dictat o eliminare împotriva căpitanului Constanţei, Mihaela Pîrîianu (foto), încă din secunda 58, avînd la un moment dat şi 6 goluri avantaj. Elevele lui Lucian Rîşniţă au revenit însă de fiecare dată, graţie evoluţiei excelente a portarului Anca Rombescu. Principalele marcatoare de la Tomis au fost Grigore 7, Pîrîianu 6, Drilea 6 şi Mateescu 4. "Am avut un arbitraj ostil, care le-a ajutat pe gazde, şi fetele nu au avut ce să facă", a acuzat preşedintele Tomisului, Gheorghe Slabu.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
 •  17 Februarie 2008, 14:14

nU VA MAI LAUDATI CA NU AVETI NICI UN MERIT, ESTE MUNCA LUI MUSI deocamdata,o sa vedeti cand intalniti o echipa mai de doamne ajuta,in aceasta cupa de doi lei ruginiti, cu echipe din tari de la locul 8 in jos, care nu intra in primele 54 de echipe din EUROPA,iar voi santeti undeva pe 62!ASTEPTATI PUTIN CA VINE ADEVARUL LA SUPRAFATA CU MASCARICIUL DE rasnita pregatit oricand la orice TRECATOARE pt. 5 euro in plus, dar fara demnitate si valoare umana si profesionala minima, carat in spate de matroana FRANCU care-i intoarce serviciile ......din tinerete(fata mare)!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close