SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Aurelian Roșca, tehnicianul lui CSM București, nu a acceptat să rămână doar formal la campioana Europei și și-a reziliat contractul: ”Eu nu sunt marionetă!”

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat sambata, 01 aprilie 2017 00:00

CSM București l-a schimbat joi pe Aurelian Roșca, antrenorul principal al echipei feminine.

Conducerea clubului a fost nemulțumită de felul cum joacă echipa și s-a gândit că nu poate trece în "sferturile" Ligii Campionilor de FTC Budapesta, vicecampioana Ungariei.

CSM București l-a schimbat joi pe Aurelian Roșca, antrenorul principal al echipei feminine.

Conducerea clubului a fost nemulțumită de felul cum joacă echipa și s-a gândit că nu poate trece în "sferturile" Ligii Campionilor de FTC Budapesta, vicecampioana Ungariei.

Lui Roșca i s-a imputat faptul că a "pierdut" vestiarul și că nu poate să le țină în frâu pe Gullden, Torstenson și compania. În aceste condiții, oficialii CSM au căutat o soluție eternă, care a venit din Suedia, fostul antrenor al "naționalei" scandinave, Per Johansson.
Acesta a acceptat să lucreze temporar, doar până în vară, urmând se renegocieze șederea în România dacă lucruruile vor decurge bine, adică echipa se va califica în Final Four-ul Ligii Campionilor.

Pentru a nu face valuri prea mari, suedezul a fost numit director tehnic, iar Roșca a rămas secund. Numai că toată responsabilitatea pregătirii echipei îi revenea lui Johansson. Roșca era doar cu numele, tehnicianul trebuind să aștepte până în luna iunie doar pentru a i se termina contractul.

"Nu pot accepta așa ceva. Toate obiectivele echipei au fost îndeplinite, nu aveți ce să-mi imputați", le-a spus Roșca oficialilor bucureșteni. Antrenorul campioanei Europei nu a acceptat statutul de "marionetă" și ieri și-a reziliat contractul. Clubul bucureștean s-a angajat însă să-i plătească contractul până la final!

4 luni și jumătatea rezistat Aurelian Roșca pe banca bucureștencelor. El a avut 12 victorii în campionat, iar în Liga Campionilor trei victorii, un egal și două înfrângeri

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (5)
10153755897004409
Ilascu Mircea  •  02 Aprilie 2017, 04:19

E normal sa fii supărat dl Rosca dar toată lumea a văzut ca la time-out fetele nu te ascultau si-dădeau Indicații singure bă i-ti luase si tablita din mana si explicau ele ,ceea ce la nivelul acesta e de neconceput . Greșeală fundamentala e la conducerea echipei care trebuia sa-si aducă un antrenor care sa- si impună indicațiilor si mai ales sa se vadă ca indicațiilor antrenorului aduc rezolvarea la un moment dat al jocului . Asa ca s-a procedat corect si radical nu se putea aștepta sa se vadă dupa meciul cu Ferensvaros .

ceaiuri
ceaiuri  •  01 Aprilie 2017, 22:28

in sfarsit o decizie inteleapta...rosca tb sa inteleaga nu poti antrena asemenea jucatoare daca nu ai ceva in spate..ceva palmares,ce a castigat rosca cu o echipa? ...se vede echipa nu joaca nimic..decat valoarea jucatoarelor a dus la calificare..mai departe era nevoie de o schimbare si aceasta a venit la timp..

1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  01 Aprilie 2017, 14:40

Nu esti marioneta,dar nici antrenor de top,bun pentru uz intern...parerea mea desigur...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează