SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  GIMNASTICĂ» CE MASCULIN

Contrast

Articol de - Publicat marti, 13 mai 2008 00:00

Daniel Popescu este mulţumit de bronzul cucerit la sărituri, în timp ce Răzvan Şelariu spune că ar fi meritat aurul la sol.

În 2007, delegaţia României re­ve­­nea de la Amsterdam cu doar o medalie, cea de bronz a lui Fla­­vius Koczi la cal cu mînere. Ieri, gim­­naştii români s-au întors în ţară de la Campionatele Europene din 2008 cu trei medalii, una de bronz pe echipe şi două cucerite în fi­na­lele pe aparate. Gimnaştii care au evoluat în concursul pe echipe au fost Răzvan Şelariu, Daniel Po­pes­cu, Flavius Koczi, Robert Stănescu şi Cos­min Maliţa.

Răzvan Şelariu şi-a mai adău­gat la palmaresul din 2008 o me­da­lie de argint la sol. Dar gustul a­ces­­tui succes nu este atît de dulce pen­tru gimnastul în vîrstă de 24 de ani. “Aş fi putut cuceri aurul, arbitrii puteau să ne dea aceeaşi notă”, a spus Răzvan. Între român şi rusul Goloţuţkov, cîştigător al aurului, au fost doar cinci sutimi. “Îmi doream foarte mult locul întîi, fiindcă că am muncit enorm pen­tru a obţine a­cest lucru”, a a­dău­­gat Răzvan Şe­la­riu, care speră ca efortul să-i fie răsplătit la Olim­piadă.

Daniel Popescu, cel care a îm­bo­­găţit zestrea delegaţiei Ro­mâ­niei cu bronzul de la sărituri, a spus că rezultatul este mulţumitor pen­tru această perioadă a anului, a­vînd în vedere că Olimpiada este pes­te aproape trei luni. “Sînt mul­ţumit cu medalia de bronz, de ce nu? Cred că echipa ar fi putut mai mult, dar deocamdată e bine”, a spus Daniel Popescu. Gimnastul de 25 de ani a adăugat că este foarte obosit şi că s-a întors în ţa­ră şi cu o uşoară accidentare pe care a căpătat-o după prima să­ri­tu­ră efectuată în finala de du­mi­nică.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează