Comentarii (10)

talpaiadului  •  26 Ianuarie 2018, 05:15

Hagi Jr nu a avut niciodata valoare, la Viitorul tragea echipa in jos si sunt convins ca Viitorul nu ar fi ajuns campioana cu Ianis in teren. Uneori aveam sentimentul ca Viitorul ar fi jucat mai bine in zece oameni, daca Ianis ar fi fost eliminat. Gica Hagi a fost cel mai mare fotbalist roman al tuturor timpurilor, iar la academie ajuta fotbalul romanesc, dar Ianis este un fotbalist umflat cu pompa.

Manda Liviu  •  21 Ianuarie 2018, 16:27

Deci , in Italia nu sant la moda decari in acest moment .Rezultatele se vad in necalificarea Italiei la mondial si rezultatele slabe in cupele europene ,cu exceptia Juventusului care intamplator are un decar DIn pacate fotbalul italian a ramas in urma ca mentalitate ,bani , stadione si chiar tactic

paul.o.53  •  18 Ianuarie 2018, 23:18

Desi articolul este bine argumentat , am doua obiectii : 1- Cel atacat nu este fiul ci Gheorghe Hagi care a hotarat miscarea spre Fiorentina, refuzul seriei B din Italia precum si intoarcerea acasa. 2- Cresterea masei musculare nu are nici o legatura cu genunchiul ci cu cartilagiile care raman aproape constante ; presiunea muschilor asupra cartilagiilor duce la accidentarile repetate ( vezi cazul Bale,etc.) 3 Hagi Jr. este tanar dar a fost fost pana acum teleghidat de Hagi Sr.Daca vrea sa faca o cariera , ar trebui sa se rupa de Sr. si sa-si vada de cariera.

cneius  •  18 Ianuarie 2018, 19:43

Cea mai mare greseala este faptul ca s-a intors atit de curind inapoi ! Imaginea de "invins" il va urmari, probabil, multa vreme. Hagi crede, probabil, ca-i poate relansa cariera asa cum a facut-o cu alti fotbalisti numai ca in cazul acesta, nu cred ca va reusi fiindca este subiectiv. Sper, totusi, sa ma insel iar tinarul sa calce pe urmele tatalui.

whiteredarad  •  18 Ianuarie 2018, 15:58

Continua neproductiva activitate q GSP, anti Hagi si tot ce inseamna el. Acum se loveste in Gica...prin ..Ianis, aducandu-se din peninsula "argumente solide" : " ..Ianis Hagi n-are fizicul celor doi, nici personalitatea, nici foamea sălbatică. N-are sânge în ochi și cuțitul între dinți, cum se spune în Peninsulă....". Cum naiba si-or fi dat seama florentinii de asta in nici o repriza de folosire a baiatului ? Si daca asa o fi, cum de au tupeul de a mai cere, inca, si 25% dintr-un eventual transfer, ulterior, peste cele 2 milioane primite ? Suna a nesimtire, si mi-as dori ca Gica sa procedeze cu aceiasi aroganta , si lipsa de bun simt, adica sa il vanda pe Ianis , la un intermediar, cu vre-o 100 mii euro, si sa le dea apoi 25 %. Nu o fi Ianis cel care sa rupa gura Italiei, dar nici Fiorentina nu este echipa care sa isi bata joc de un jucator, caruia pretinde ca i-ar fi crescut cota....nefolosindu-l, decit la under 21. Am credinta ca Ianis va razbate in sus, poate nu chiar ca si tatal sau, dar ca va fi un foarte bun fotbalist. Nu ma indoiesc ca este un tip serios, modest, si ca va incerca sa le arate italienilor ca au gresit in privinta lui. Fotbalul nu este atletism,... "sa alergi ca nebunii", de aia nici italienii nu merg la Mondial, desi au avut tot sprijinul fluierasilor. Cit despre Fiorentina mi-am scos-o de la suflet, conducatorii ei sint doar niste macaronari increzuti, iar echipa pare un ca un nobil scapatat, care abia inoata prin Seri

Gelu Oanca  •  18 Ianuarie 2018, 15:42

Doar in prima liga are locul asigurat, la ECHIPA PATRONATA DE TATA.

ungurul_vesel  •  18 Ianuarie 2018, 14:07

Sa fim cinstiti si sa recunoastem ca nici in Liga 1 nu a aratat mare lucru. Daca tatal nu avea echipa proprietate personala, ma indoiesc ca acest jucator prindea meciuri de titular. Tatal incearca sa protejeze prosteste , fiul am impresia ca are aere de mare vedeta, incurajat fiind de iesirile tatalui.

Manu Ion  •  18 Ianuarie 2018, 14:06

Nu are valoare .E un jucator mediocru .Nu-l mai laudati ca-i faceti rau !

romulus65  •  18 Ianuarie 2018, 13:57

Foarte bun articolul, se vede ca nu este scris de un ziarist roman.Asta as vrea sa citesc mereu,presa fara can-canuri.

Ionut Alexe  •  18 Ianuarie 2018, 13:56

Cine a vazut cum joaca Fiorentina si implicit cei 2 tineri, Chiesa si Simeone, e perfect constient de nivelul pe care nu-l are Ianis. Dc pune 6-8 kg pe el si isi pastreaza calitatile pe care le are, poate ajunge un jucator mediocru.

Comentează