Comentarii (19) Adaugă comentariu

lipanm  •  07 Ianuarie 2018, 13:52

Buna ziua, Presupun ca acest articol a aparut in editia de ieri a GSP. Din pacate versiunea digitala nu poate fi descarcata de cei care au platit serviciul on line. Se poate remedia? Multumesc, Mircea Lipan

Radu Mazare  •  07 Ianuarie 2018, 00:36

incredibil marele antrenor dan pitrescu care a jucat in premier league in 1900 toamna este la un pas de prapastie! ***cu figuri in cap si cu aere *** !

iobag  •  06 Ianuarie 2018, 01:00

cand a plecat in ucraina a cam pus banii pe primul loc, altfel era mai departe acum . avea un sezon bun in grupele champions league si nu bagase autobaza ca cfr, putea prinde o oferta din vest. din franta sau belgia te remarci mai usor pentru britanici decat din ucraina. @ bazileon & boeru plangaciosilor :)))

Tudor Bogdan  •  05 Ianuarie 2018, 21:36

Incredibil! Nu-mi revin! Imi tremura mâna pe telefon citind...Ce dezvăluire! Asta schimba tot. Nimic nu va mai fi la fel începând din seara asta!

scufita.rosie  •  05 Ianuarie 2018, 19:35

Dinamo pe primul loc!

catalin_cj  •  05 Ianuarie 2018, 19:22

Ți minte când becali purta fularul lui Dinamo la gat? Tot după un meci Dinamo CFR a fost. Dinamo l-a făcut campion atunci. Nu uita ca la sfârșitul campionatului de care povestești fcsb a scos un egal anemic cu rezervele CFR-ului.

bazileon  •  05 Ianuarie 2018, 19:20

Postat de bombon pe 05 Ianuarie 2018, 17:39

Eforturile de denigrare a lui Dan Pestrescu si a CFR-ului au ajuns la un nou nivel: faza "deconspirarii" de mailuri "secrete". Exact ce-i place romanului! E clar ca spaimele sunt mari! Intre timp scandalurile la Stuia, Craiova si Astra se intetesc. Iar CFR-ul cumpara tot ce si-a propus, ghici cine castiga?!

Nu e nici o deconspirare, articolul e o insailare rizibila, cu aere de hypertext din care putem afla doar cat de agramati sunt oamenii aceia. Probabil de aceea Stucan a ales sa dea o haina romaneasca, de dansul croita, multor corespondente in engleza, I assume. Mai aflam si despre un ipotetic refuz al lui DP de a prelua pe Nottm Forest: el tot mai asteapta Chelsea, saracu! Cine vrea sa-l elogieze si sa-l promoveze, bravo lui. Dar jocul urat, circumstantele de arbitraj dubioase plus manifestarile sale hipomaniacale nu-i pot ameliora acel CV jalnic (desi, pentru un om care nu a citit decat o carte, nu-i o realizare de-ici, de-colea.) Sau poate omul e un refuznik, numai ce-a spus pas la nationala.

haideusicfr  •  05 Ianuarie 2018, 19:19

Dan Petrescu e in carti.

sibelius  •  05 Ianuarie 2018, 19:05

Meciul cu Dinamo il tine toata lumea minte. La fel de bine tine minte si un Dinamo-CFR cu "Pisica" fara gheare. Intr-o epoca in care Borcea era la butoane(dupa cum o si declara) cred ca mai degraba a fost un "autogol", dupa model Lazio. Nu stiu daca simularile, presupuse, ale lui Bilasco au fost mai multe sau mai putine decat coatele in gura date de "Capcaun", Cadu si fratii lor(si nesanctionate) in cel urmator, dar intotdeauna vedem doar "secventa" care ne convine, nu imaginea generala.

bazileon  •  05 Ianuarie 2018, 18:54

Da ce poti sa reprosezi acelui comentariu? Unirea a castigat clar cu arbitrii si cu malversatiunile lui MEME. In patru meciuri, in spre final, in loc de doua remize si doua infrangeri a obtinut doua victorii si doua egaluri (cu Galatii, Craiova si nu mai tin minte...). Pai MM ne-a povestit foarte recent cum conversa el cu acel mizerabil castilian. Tot el a adus arbitri strain, peste catva timp, la acel celebru Steaua-Dinamo, cand Steaua a primit un penalty inexistent, egalind, iar lui Dinamo i-au fost refuzate doua penaltyuri scandalos de evidente. Petrescu, ca si Hagi, mari jucatori, marunti antrenori. Doar nu crezi ca Viitorul a luat titlul pe bune?

«

1

2 »
«

»

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase