Comentarii (8)

Belciug Gigi  •  15 August 2018, 10:55

Patriarhul Gigi poate spune orice!! C-asa vrea el si cu verii lui...hehe.....Ce religie!? Pac...pac....!

Zglaveaza Mitteecker  •  15 August 2018, 00:04

"N-a reusit..." Adica nu s-a putut arunca in *** mostenite de pe vremea ***, doua focare de *** si coruptie, conduse de puscariasi notorii ca jiji, ianul sau *** si create de tortionari din zorii ***. O fi fost *** lasat. Fotbalul romanesc... pardon, din Romania (asa cum era partidul comuist la inceputurile lui) de azi, cu echipe tzaranesti, cu echipe ale nimanui, cu clone, cu blaturi se datoreaza in primul rand faptului ca aceste doua adunaturi mafiote nu au fost desfiintate. De asemeni, s-a perpetuat coruptia arbitrilor, obligati sau platiti sa "dea" celor doua bande de talhari. Romania nu va scoate capul din continutul *** pana cand Iliescu nu va fi inchis pe viata, pana cand FaeCeS eBe si Dinamo nu vor disparea, pana cand averile care nu pot fi justificate nu vor fi confiscate, pana cand toti cei implicati in atrocitati impotriva manifestantilor nu vor fi "pusi bine" la "racoare".

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

albanezulvesel  •  14 August 2018, 15:55

este conditia ca articolul sa apara in ziar ..mentionezi un detaliu despre clona

miloguuu  •  14 August 2018, 14:48

dovada ca orice fotbalist din lume isi doreste sa ajunga la Steaua.

mosvasile  •  14 August 2018, 14:48

Vrajeala!Omul era mare in Timisoara,Iancu il platea bine,de ce sa plece la "Gigi,prietenul lui"!?Iar Becali,probabil ca nu i-a convenit ca Mansour-musulman fiind-in perioada ramadanului- trebuia sa nu manance toata ziua,pana dupa apusul soarelui-ceeace el credea ca ii va afecta randamentul!

trianon19  •  14 August 2018, 14:09

E foarte prost, dar tu il intreci

balauru48  •  14 August 2018, 12:39

Inca o dovada despre cat de prost e ciobanul Becali!

christiano0  •  14 August 2018, 12:02

Mi-a placut enorm acest atacant. Cand a jucat Poli Timisoara la Sportul in Regie am fost special sa-l vad. Un mare talent si un fizic incredibil, de panteră. Omule, dacă citeşti asta, îţi doresc tot binele din lume si să fii sănătos. Mă bucur să aud că încă joci fotbal. Eu o să merg la meciul cu Hajduk, sper să ne calificăm. Forza FCSB !!

Comentează