Comentarii (5)

ionnis  •  13 Noiembrie 2018, 09:55

Alexa a fost apreciat si iubit de lume pentru ca a fost un exemplu de fair-play. Imi aduc aminte o faza cand juca la Timisoara si in loc sa returneze balonul adversarilor el a tras la poarta. GG Alexa.

fcsbist.de.mic  •  12 Noiembrie 2018, 18:04

Foarte bine ca nu regreti. In loc sa castigi bani si sa faci performanta in europa, ai ales sa te tragi de sireturi cu Badea, Netoiu, Iancu, si alte genii care au bagat echipe de traditie in faliment.

dblock  •  12 Noiembrie 2018, 14:03

Prietene, nu te prinde finalul returului la astra. De ce te ai duce într-un loc care a schimbat 5 antrenori in acest an, niciunul neavand rezultate dezastroase, mai ales pentru o echipa care nu a investit nimic? Ramai acolo unde ești ca stai bine.

cpt.ahab  •  12 Noiembrie 2018, 11:24

Nu mi-a plăcut niciodată omul ăsta. Iar anturajele lui îl descalifică. Interlopi, AMP etc. Îl admiră pe Marian Iancu, confundând viclenia și șmecheria omului cu școala vieții cu inteligența reală. România e plină de șmecheri, presupus deștepți, dar când e să-și demonstreze inteligența, construind ceva care să dăinuie, nu-s capabili de nimic. Eu sper ca Alexa să nu ajungă vreodată să antreneze Dinamo.

dora  •  12 Noiembrie 2018, 10:59

Ăsta vrea sa se duca la Astra sa fie scavul imprevizibilului si colericului patron de acolo recent condamnat revent la racoare ? La o echipa cu un viitor incert dupa ce patronul intra la racoare ?

Comentează