Comentarii (7)

tipsy  •  05 Iulie 2018, 22:21

Unul dintre cei mai supraestimati jucatori din istoria Romaniei, fiindca a fost mingicar asa cum ne place noua. Goluri nema, pase de gol foarte putine, extrem de ineficient. Comparatiile cu alde Hagi sau Dobrin sunt amuzante, mai degraba e la acelasi nivel cu Adrian Cristea.

dakesis  •  05 Iulie 2018, 11:52

''Jucătorii din zona aceea care vin la națională nu mai au ritmul obișnuit''. Trai pe vatrai pt Dudincescu si Alibleg, dar sa nu mai vina la nationala, ca acolo este alt ritm. O spune chiar Sanmartean, care stie ce vorbeste.

Adrian Popescu  •  05 Iulie 2018, 11:45

Un jucător distant, infatuat și plin de el, nu a fost niciodată genul să se oprească să se bage în seamă cu galeria...Poate așa este bine...Oricum a luat o avere de la Porumboiu, ani de zile salariul lui a fost etalon în sportul românesc, cel mai mare al unui sportiv român în activitate în orice sport! Acum este șeful catedrei de sport la Liceul Turcesc...

christiano0  •  05 Iulie 2018, 11:16

Sa fim seriosi, nu se poate compara cu Balaci, Dobrin, Hagi. Asa tehnica buna au avut destui, Lutu, Marcel Raducanu, samd, dar Balaci+Dobrin+Hagi sunt unici. Nu stiu ce performante ar trebui sa reuseasca un tanar roman acum pentru a intra in categoria lor. Da, Sanmartean calitate "jos palaria" , dar atat, nu zeu, nu extra-terestru.

ionnis  •  05 Iulie 2018, 10:51

"Tehnica pentru care ai fost lăudat era ceva educat?" Cum poti sa iti educi tehnica? Ziaristi de tastatura :))

dobrinibamus  •  05 Iulie 2018, 10:15

Bravo Lucian pentru intreaga cariera ... un fotbalist ca tine se inscrie usor in ... categoria Balaci, Dobrin, Hagi ... te-am admirat de indata ce te-am vazut ... Pacat ca nu se nasc fotbalisti ca tine mai des. Multumesc pentru felul in care ne-ai incantat privirile. Bafta in continuare ... meriti tot respectul nostru !!!

martinpen  •  05 Iulie 2018, 09:45

"2014 e anul în care Sînmărtean a fost desemnat fotbalistul român al anului" Asta sa fie motivul pentru care Becali din puscarie l-a vandut, impreuna cu Szukala si Keseru ? Nu a vrut sa ia campionatul in acel an ?

Comentează