Comentarii (8)

bigbolo  •  17 Iunie 2019, 20:37

Cati *** pot comenta pe gsp...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pma77  •  17 Iunie 2019, 14:46

Cred ca singurul roman care nu s-a lasat pacalit de Bute a fost Doroftei,cand ne spunea ca Bute nu este atat de valoros pe cat pare il injuram toti,pana la urma piticul a avut dreptate.

brancusi  •  17 Iunie 2019, 13:43

Faptul ca istoricul nostru pugilistic nu este vreunul glorios ne-a facut sa il hiperbolizam pe Bute si sa il botezam mare campion desi el nu a fost decat un boxer bun, indiscutabil si laudabil cu siguranta intre primii 10 ai categoriei,pentru care merita aprecierile noastre sincere.Suparator a fost ca s-a lasat prada tentatiei de a ne vinde multe gogosi,dar deh,goana asta dupa bani si faima este boala grea.Raman totodata convins ca daca avea parte de un staff cu adevarat profesionist,alta ar fi fost traiectoria sa.

kingdon  •  17 Iunie 2019, 12:45

asta minte la fel cum respira!! un carton! de ce nu incepi *** sa spui cum ai semnat un contract de profesionist cu cei din Canada cand aveai deja un contract de profesionist cu Box Club Lauruc. Esti un nimic conjuctural, de ce nu spui cum ti-au cumparat cei de la Cage aux Sport centura de la columbian sau cum se umplea Centre Bell cu invitatii gratuite tip marketing in franciza Cage aux Sport. Mai bine taci *** ca esti un impostor, mai esti si prost sa recunosti ca ti-au facut injectii in mana ceea ce este ilegal. *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Cantaragiu Cristinel  •  17 Iunie 2019, 10:45

Dle Mallkin,vorbesti numai nabadai.Oare cum ar fi fost sau ar fi sa primesti 2-3 pumni in figură și o eventuală lovitură la ficat din partea acestui sportiv de mare clasă?Ai mai vorbi cu atâta nonșalanță?Sau cine știe?Poate ești vreun Joe Frezier neîmplinit...

reteleanu  •  17 Iunie 2019, 09:30

un baiat cu foarte mult bun-simt, un boxer decent, care a fost oricand intre primii 5 la categoria lui. din pacate, numele lui a fost amestecat in ciordeala aia ordinara iar meciul ptr care lumea il tine minte va ramane cosmarul cu froch (langa motivele de-a evita meciul ala pe care le spune si el, mai era si invidia celor din super six, care se batusera inainte intre ei si-l pandeau)

malkin71  •  17 Iunie 2019, 09:21

Nulitatea asta s-a batut numai cu niste glume de boxeri pana a dat de Froch. Iar minciuna asta cu mana fracturata sa i-o zica lui mutu, il batea ala la orice ora din zi si din noapte. Toata cariera astuia a fost o farsa, a pacalit boxul.

forcesteauaforever  •  17 Iunie 2019, 09:01

Nimeni nu are probleme cu bani care sau furat la Gala Bute? Se pare ca pentru voi Dragnea e singurul care a furat dar nu e asa.

Comentează