Comentarii (28)

raul97  •  12 Mai 2020, 23:59

Un adevarat atacant pur sange ,un goleador ,un fotbalist care din pacate ,nu a fost selectionat la echipa nationala ...rusine selectionerilor ,care nu au avut ,,ochi "pentru aceasta veritabila extrema !

Ion Marin  •  05 Februarie 2019, 14:50

Nea Mircea are dreptateEste un mare pariot si cel mai mare antrenor din toate timpurile din istoria Romaniei.Inainte de 89 , Clanul Ceausescu a condus Romania , Internele lUi Postelnicu s au supus orbeste ordinelor lor, asa ca lasati polemicile la o parte.Un singur lucru ii pot reprosa lui nea Mircea , ca nu s a reintors la dragostea dintai, ar fi putut avea influente si bani impreuna cu vanatorul de mistreti Tiriac , sa preia clubul de la Negoita si sa l renasca.Interviul respecta adevarul 100%.Pe Balaci l -a luat dupa ce si - a rupt piciorul si l gonisera aia de la Craiova ca pe un infractor.Asta a fost recunostinta lui Dinamo , prin Lucescu si Diaconescu, pentru tot ce a facut Ilie pentru fotbalul romanesc , a obtinut performate si a adus glorie Craiovei , iar intrun moment greu din viata lui , l au ajutat cei de la Dinamo.Ma intreb , in acele momente , unde earau Stefan Andrei si Paunescu?Cinste lui nea Mircea si Gen.Diaconescu , doi oameni colosali.Trebuie sa va scateti palaria in fata lui nea Mircea pentru tot ce a facut el pentru fotbalul romanesc.Sanatate multa si mult , mult succes nea Mircea.Te rog in al 12 -lea ceas , reintarce te la DINAMO.Cauta l pe Tiriac si convinge l , asa cum l ai convins pe MARELE OM GEN.Diaconescu si preluati clubul care v a dat un nume.Recunostinta pentru Dinamo, Mister TIRIAC!

Adrian Lungu  •  23 Ianuarie 2019, 14:23

https://www.youtube.com/watch?v=G22jlo7-aDQ

Adrian Lungu  •  23 Ianuarie 2019, 14:19

"La meciul cu Valencia din Cupa UEFA m-a cărat până în Spania și m-a lăsat în tribună. Am făcut scandal la întoarcere, am avut și o discuție cu generalul Nuță. «Cum vreți, domne, să ajut dacă nu mă bagă deloc?». M-a titularizat la retur, am dat pasa de gol, 1-1 la pauză, când mă schimbă. Am luat foc! Am spart o sticlă în vestiar de nervi, nu mai știa Halagian pe unde să fugă!" Nea' Costele, asa o fi fost faza cu sticla si cu Halagian, dar cu siguranta nu ai dat pasa la golul egalizator! Nu aveai cum, deoarece Hanganu a marcat golul dupa pauza, in minutul 51... te inlocuise Hala la pauza cu Fănel Țâră :-) :-) :-)

fibra  •  23 Ianuarie 2019, 13:02

Dati-mi va rog exemple de trei talente crescute de centrul de copii si juniori Chiajna.Eu nu cunosc niciunul.Daca gresesc imi cer scuze.

Lungeanu Costel  •  23 Ianuarie 2019, 12:24

Mare jucator,,centrarile tale ,lovituri libere ,,,Marin Olteanu cate goluri a dat numai el stie din corner batut de tine ,,Lucescu nici pe Cartu nu l chema la nationala care era egalul tau la tehnica ,,

demolarii  •  23 Ianuarie 2019, 12:24

Cate meciuri a avut în preliminariile Euro 84? A jucat la Dinamo din 1981 până în 1989, de ce nu l-a selecționat Covaci sau Ienei? Și mie mi s-au răpit dreptul de a juca in Franța 1998 de catre Ovidiu Ioanitoaia, cu emisiunea Procesul Etapei. Nu m-am mai dus să joc fotbal când am văzut ce imagine are la TV. Să dau un interviu? E un caz?

popescu222  •  23 Ianuarie 2019, 09:03

Nationala avea nevoie de Orac si de Augustin la inceputul anilor '80! Imi amintesc ce dezamagit am fost ca Orac nu e convocat, iar Augustin joaca putin. Doamne, ce vremuri frumoase, dpdv fotbbal si nu numai. Apropo, de ce nu ati amintit in interviu si meciul cu Inter Milano, 3-2 la Bucuresti, cand Orac a facut un joc mare? Respect Orac pentru ce ai facut pentru Dinamo, si in general in viata.

kordell  •  23 Ianuarie 2019, 04:48

Daca si pe asta il dati la *** ce sa mai zic ? Daca pe Orac il compari cu Alin Stoica ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lucghencea  •  23 Ianuarie 2019, 01:39

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

  • 1
  • 2
  • 3

Comentează