INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CIPRU

video Vlad Dragomir a marcat golul etapei în Cipru! Dedicație specială a mijlocașului

Vlad Dragomir și Alexandra Kurtidou
Vlad Dragomir și Alexandra Kurtidou

Articol de GSP - Publicat luni, 18 septembrie 2023 15:20 / Actualizat luni, 18 septembrie 2023 15:40

Mijlocașul Vlad Dragomir (24 de ani) a marcat cu un șut puternic de la 25 de metri, în minutul 66, golul care i-a adus remiza lui Pafos cu Aris Limassol, scor 1-1. 

După lovitura de senzație reușită, Dragomir a alergat până în partea opusă a terenului pentru a celebra golul alături de suporteri. El i-a dedicat reușita logodnicei sale, Alexandra, care e însărcinată cu primul copil al cuplului, un băiat.

+24 FOTO

Vlad Dragomir, reușită de senzație la Pafos

Vlad Dragomir se află la al treilea sezon în tricoul lui Pafos, după ce a venit liber de contrat în 2021 de la Virtus Entella, din Italia. 

În primele două sezoane, mijlocașul român a marcat câte un gol, dar în acest sezon Dragomir a ajuns deja la două reușite în trei meciuri. Pafos se află în acest moment pe locul 4, loc pe care a terminat și stagiunea precedentă.

Lui Dragomir i s-a alăturat în această vară și fundașul cu 17 selecții în națională Adrian Rus (27 de ani). Rus a fost împrumutat de Pafos de la Pisa pentru acest sezon, în schimbul a 100.000 de euro.

Vlad Dragomir a marcat golul etapei în Cipru! Dedicație specială a mijlocașului
Vlad Dragomir și Adrian Rus FOTO: facebook.com/pafosfc

Dragomir, zero selecții la naționala mare

Crescut la academia lui Arsenal, Vlad Dragomir a evoluat constant la echipele pentru care a jucat, însă n-a primit până acum nicio convocare la naționala mare a României.

Mijlocașul român a avut un conflict de la distanță anul trecut cu selecționerul României, Edward Iordănescu. Selecționerul a comentat atunci declarațiile lui Dragomir care își exprima nemulțumirea că nu a primit până în acel moment vreo convocare: 

„Cred că, atunci când un jucător iese în spațiul public și vorbește înaintea unui meci, putem trage anumite concluzii. Îmi pun întrebarea dacă nu cumva e o doză de egoism să ieși și să spui asta înaintea unui meci important. Dacă va continua să progreseze, cu siguranță îi va veni momentul. Dar, pentru mine, e important cum se comportă fiecare atât la națională, cât și la echipa de club și în spațiul public.”

Vlad Dragomir i-a răspuns atunci lui Iordănescu, afirmând că selecționerul exagerează:

„E o afirmație exagerată că sunt egoist și mă gândesc doar la mine. Ce nu s-a înțeles bine este că eu nu am nimic cu selecționerul, am și spus că îi respect decizia. Eu m-am referit la tot ce s-a întâmplat în ultimii trei ani în care nimeni de la echipa națională nu mi-a dat vreo șansă. Repet, am jucat 32 de meciuri într-un sezon de Serie B și n-am fost băgat în seamă. Poate a deranjat faptul că mi-am spus părerea cinstit, știu că în România ești considerat obraznic atunci când ai o părere opusă.”

Răzvan Lucescu, nervos după remiza albă din derby-ul PAOK - Aris: „Nu sunt prost, înțeleg ce se întâmplă. Arbitrul a venit pentru un 0-0”
PAOK - ARIS 0-0
Răzvan Lucescu, nervos după remiza albă din derby-ul PAOK - Aris: „Nu sunt prost, înțeleg ce se întâmplă. Arbitrul a venit pentru un 0-0”
Dennis Man după primul gol al sezonului în Serie B: „Acum sunt bine fizic. Și mulțumit de ce pot să ofer echipei!”
Catanzaro - Parma 0-5
Dennis Man după primul gol al sezonului în Serie B: „Acum sunt bine fizic. Și mulțumit de ce pot să ofer echipei!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close