INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DRAMĂ

Tatăl lui Mirel Rădoi a suferit un infarct sever » Cu inima frîntă

Articol de - Publicat luni, 04 octombrie 2010 00:00

Fundaşul vine azi la reunirea "naţionalei" şi va juca împotriva Franţei afectat de drama  părintelui său care, imobilizat la pat, urmează să fie operat pe 22 octombrie.

Recentele probleme legate de prezenţa la lot pentru meciul cu Franţa de sîmbătă, în condiţiile în care echipa sa, Al Hilal, are miercuri semifinala din Cupa Campionilor Asiei, nu sînt singurele pentru Mirel Rădoi.

În seara zilei de 10 septembrie, aparent fără nici un motiv, tatăl lui Mirel, Gheorghe Rădoi (57 de ani), s-a prăbuşit în casă. A fost internat de urgenţă la spitalul din Turnu Severin. Diagnostic: infarct miocardic acut.

Din acel moment, Mirel Rădoi a ţinut permanent legătura cu familia sa. "Este extrem de afectat, dar din cauza programului aglomerat de la club, n-a reuşit să vină acasă", spun apropiaţi ai jucătorului. Cîteva zile mai tîrziu, tatăl său a fost transportat la Spitalul Militar din Bucureşti, unde medicii au descoperit că o arteră care duce la inimă este complet înfundată, iar o alta este blocată în proporţie de 60 la sută.

N-a mai ieşit din casă
De cînd s-a întors la Turnu Severin, Gheorghe Rădoi n-a mai ieşit din casă. A rămas imobilizat la pat şi, în fiecare zi, o asistentă de la spitalul din localitate îi face tratament injectabil cu anticoagulante şi corono-dilatatoare. Medicii au decis că este nevoie neapărat să fie operat, intervenţia chirurgicală urmînd să aibă loc pe 22 octombrie, la Spitalul Militar din Bucureşti. Nu s-a decis dacă îi va fi aplicat un stent, pentru dilatarea arterelor sau dacă îi va fi aplicat un by-pass. 

I s-a făcut rău şi la Steaua-Napoli
Doctorii i-au interzis lui Gheorghe Rădoi să facă efort sau să se expună unor emoţii puternice. Printre altele, i s-a recomandat să nu se mai uite nici la meciuri de fotbal. Tatăl internaţionalului n-a rezistat însă şi a urmărit partida Steaua-Napoli (3-3), disputat pe 30 septembrie. "N-ar fi trebuit să facă asta. S-a simţit foarte rău la final, cînd Steaua a fost egalată", a mărturisit un apropiat al familiei.

Rădoi vine azi la Mogoşoaia
Sîmbătă seară, Mirel Rădoi a făcut un ultim antrenament cu echipa sa de club, Al- Hilal. Cîteva ore mai tîrziu, pe site-ul oficial al grupării arabe se anunţa că s-a luat decizia ca "tricolorul" să nu facă deplasarea cu echipa în Iran, pentru partida de miercuri cu Zobahan. El se va prezenta în acesată după-amiază la reunirea lotului României pentru meciul cu Franţa.

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (12)
lilianna16
lilianna16  •  04 Octombrie 2010, 23:30

Multa sanatate tatalui tau! Atata tensiune ca la meciul Steaua - Napoli nu cred ca a mai fost demult... Succes in meciul cu francezii... sper ca vei juca si tu!

teacher_bonjasky
teacher_bonjasky  •  04 Octombrie 2010, 18:25

Insanatosire grabnica tatalui tau ! Succes la nationala ! Capul sus !

raulfcs
raulfcs  •  04 Octombrie 2010, 16:18

Insanatosire grabnica! Mirele,capul sus

Vezi toate comentariile (12)
Comentează