INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ROMÂNIA

SUEDIA - ROMÂNIA // Alertă la națională! Ciprian Tătărușanu s-a accidentat » Portarul nu a fost convocat de antrenorul lui Nantes

Ciprian Tătărușanu
Ciprian Tătărușanu

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 martie 2019 11:59

Portarul Cirprian Tătărușanu, 33 de ani, nu a fost convocat de antrenorul
Vahid Halilhodzic pentru meciul de azi cu Reims, ora 16:00.

Ciprian Tătărușanu, titular incontestabil în poarta lui Nantes nu face parte din lot, iar clubul a anunțat că portarul este accidentat. Presa din Franța scrie că portarul s-a accidentat sâmbătă, la antrenament, și a rămas la Nantes.

Rămâne de văzut cât de gravă este accidentarea și dacă Tătărușanu va fi apt pentru meciurile României cu Suedia, 23 martie, și Insulele Feroe, 26 martie. Ceilalți doi portari convocați de Contra sunt Costel Pantilimon (Nottingham) și Florin Niță (Sparta praga).

52de selecții are Tătărușanu la echipa națională

Citește și:

Mirel Rădoi l-a convocat pe Valentin Gheorghe în locul lui Andrei Ivan! Vârful lui Rapid Viena, chemat de Contra să-l înlocuiască pe Țucudean

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (6)
andyschleck
andyschleck  •  17 Martie 2019, 16:12
Postat de bilzerian_din_vaslui pe 17 Martie 2019, 12:35

Absenta lui Tatarusanu este un castig, cu conditia sa apere Nita, nu Pantilimon (care e practic o copie stearsa a lui Tatarusanu).

Pai ce sa apare Nita ? Omul ala e petarda intr-un campionat mediocru ..

581534618615543
Robert Ivan  •  17 Martie 2019, 15:38

Ionuț Radu titular in Seria A ar trebui sa fie titular la Nationala Romaneiei. Contra ai auzit ?!?! Pantelimon e vai de lume prin liga 2 a si Nita joaca in CEHIA un fel de liga 1 damboviteana.

calinescu_
calinescu_  •  17 Martie 2019, 14:38

CE ALERTA SA FIE CAND TOTI SUNT LA FEL ....!!!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează