INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

Sneijder, susţinut de Chivu: "Are tot sprijinul clubului, avem nevoie de el! Situaţia mea a fost complet diferită"

Articol de - Publicat miercuri, 16 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 16 ianuarie 2013 23:36

Fundaşul lui Inter, Cristi Chivu (32 ani), a acordat un interviu pentru postul de televiziune Sky Sports 24, în care face o paralelă între plecarea sa de la Roma şi cea a lui Sniejder, de acum.

"Este o situaţie diferită. Cînd eram la Roma a apărut în ziare că vreau să plec şi că oficialii clubului au refuzat o ofertă de la Real Madrid. Din acel moment, a început o campanie anti-Chivu, în care s-a ajuns chiar la insulte. În cazul lui Sneijder, el beneficiază de tot sprijinul clubului. În orice caz, avem nevoie de el!" a declarat românul.

Conform cotidianului Millyet, Sneijder s-ar fi înţeles deja cu Galatasaray pentru un contract de doi ani şi urmează să primească un salariu stagional de 8 milioane de euro. Între timp însă, se pare că plecarea nu mai este aşa sigură din cauza scandalului pe care soţia sa, Yolanthe, îl are cu presa din Turcia. 

Alte echipe au confirmat şi ele interesul pentru olandez, ca Liverpool, Anzhi sau Schalke.

Chivu a fost de asemenea întrebat şi de problemele sale de sănătate din ultimul timp: ”Ar fi trebuit să mă operez în urma cu o lună, dar pînă la urmă am decis să nu o fac. Am jucat de atunci 3 meciuri şi totul pare să meargă bine. Sînt fericit de hotărîrea pe care am luat-o".

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează