INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Raul Rusescu a ales cei mai tari mijlocași cu care a jucat: „Cristi Tănase, printre cei mai buni. Și Rakitic este acolo”

Raul Rusescu, evoluând pentru FCSB +33   FOTO
Raul Rusescu, evoluând pentru FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 07 aprilie 2020 12:19

Raul Rusescu (31 de ani) evoluează în prezent în Turcia, pentru Giresunspor, echipă din liga secundă. Fostul atacant de la FCSB se află în prezent în izolare.

În plină pandemie de COVID-19, care a dus la suspendarea fotbalului și în Turcia, atacantul a numit cei mai buni coechipieri pe care i-a avut în cariera sa:

Cristi Tănase, unul dintre cei mai buni mijlocași alături de care am evoluat. Ivan Rakitic mai este acolo. Tănase nu a fost apreciat la adevărata sa valoare”, a declarat Rusescu la PRO X.

Cristi Tănase (33 de ani) și Raul Rusescu sunt colegi la Giresunsport, în liga a doua din Turcia. Aceștia au evoluat împreună și pentru FCSB, între 2011 și 2013, apoi între 2014 și 2015.

Alături de Ivan Rakitic (32 de ani), atacantul român a evoluat pentru Sevilla, între iulie 2013 și ianuarie 2014. Mijlocașul croat evoluează din 2014 pentru Barcelona, unde a cucerit Liga Campionilor în 2015 și 4 titluri în La Liga.

2.2 milioane de euroa plătit Sevilla către FCSB pentru Raul Rusescu, în 2013

30 de goluri și 48 de pase decisivea reușit Cristi Tănase pentru FCSB, în 230 de apariții

GALERIE FOTO. Imagini din întreaga lume, în plină pandemie

+29 FOTO

VIDEO: #sportacasă. Cele mai bune exerciții fizice pentru acasă. Vedetele din sport îi învață pe fani cum să facă mișcare în izolare

Citește mai multe știri despre stranieri:

Ianis Hagi n-a scăpat » Salariu redus la jumătate până în iulie! Cât pierde jucătorul român

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  07 Aprilie 2020, 19:12

Daca dodle e printre cei mai buni mijlocasi cu care a jucat impreune e clar....dodel care nu a castigat nimioc in cariera...doar 1 sau 2 titluri cu FCSB,si cateva meciuri la nationala.... si cam atat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează