INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TOTTENHAM

„Dacă au ajuns să se lupte astfel de echipe pentru tine...” » Belodedici, impresionat de transferul lui Drăgușin la Tottenham

Miodrag Belodedici
Miodrag Belodedici

Articol de - Publicat miercuri, 10 ianuarie 2024 12:52 / Actualizat miercuri, 10 ianuarie 2024 14:27

Radu Drăgușin, 21 de ani, a ales-o pe Tottenham și va evolua în Premier League, iar Miodrag Belodedici (59 de ani) a lăudat mutarea anului în fotbalul românesc.

Bayern și Tottenham au fost echipele care s-au luptat pentru semnătura lui Drăgușin, dar fundașul român a ales-o pe Spurs în cele din urmă.

Florin Manea, dezvăluiri la GSP Live despre transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham: „Patronul a stat până la 3 dimineața pentru el. Erau mai mulți bani la Bayern, nu mulți refuzau”
TOTTENHAM
Florin Manea, dezvăluiri la GSP Live despre transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham: „Patronul a stat până la 3 dimineața pentru el. Erau mai mulți bani la Bayern, nu mulți refuzau”

Miodrag Belodedici, încântat de transferul lui Drăgușin: „O mare realizare”

Fundașul central desemnat „Fotbalistul Anului 2023 în Ancheta GSP” pleacă la Londra, face vizita medicală și ar putea să debuteze chiar duminică, împotriva lui Manchester United, pe Old Trafford. Cel puțin așa voia Ange Postecoglou, managerul australian al insularilor.

Fost component al Generației de Aur a fotbalul românesc, Miodrag Belodedici a comentat alegerea făcută de Drăgușin și a avut numai cuvinte de laudă pentru noul jucător al lui Tottenham: „Este un transfer imens, mai ales că suma vehiculată este de 30 de milioane de euro, asta indiferent de ce ar fi ales dintre Bayern și Tottenham.

Sigur că nemții sunt așa, mai sus, dar să joci într-un campionat de top ca Premier League este o mare realizare. Dacă au ajuns să se lupte astfel de echipe pentru tine și să ofere o astfel de sumă, înseamnă că ești foarte bun, nu?”, a precizat Belodedici, pentru Sport.ro.

Mircea Lucescu: „Radu Drăgușin pleacă pe urmele lui Gică Popescu și Vlad Chiricheș”

Mircea Lucescu, 78 de ani, a comentat iminenta mutare a lui Drăgușin în Premier League. „Pleacă pe urmele lui Gică Popescu și Vlad Chiricheș", a fost prima reacție a antrenorului.

Gică Popescu a jucat la Spurs în 1994-1995, venind în 1994 de la PSV Eindhoven pentru echivalentul a 2,9 milioane de euro și plecând un an mai târziu la Tottenham (2,8 milioane). Vlad Chiricheș s-a transferat la echipa din nordul Londrei în 2013 de la FCSB (9,5 milioane). S-a mutat apoi în Serie A, la Napoli (7 milioane).

„Dacă îți amintești ce am spus după calificarea naționalei la Euro, am spus că această performanță oferă o creștere a valorii și a percepției celor din fotbalul mare despre noi. S-a întâmplat deja cu Drăgușin", a declarat tehnicianul.

Mircea Lucescu: „Radu Drăgușin trebuie să lupte să rămână titular. E dificil să ajungi acolo, însă e și mai greu să te menții”

A adăugat: „A contat evoluția sa la Genoa, dar mai important a fost ce a realizat cu naționala. Iată că România poate să dea un jucător de asemenea nivel! Înseamnă foarte mult, acum depinde de el să se impună. E dificil să ajungi la Tottenham, însă e și mai greu să te menții."

Pentru „Il Luce", „Drăgușin trebuie să lupte să rămână titular acolo". Crede că „are șanse să joace. A căpătat experiență în Italia și la națională. Viitorul e de partea lui. Fizicul e de partea lui. Starea de spirit e de partea lui".

VIDEO. Florin Manea, după transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham: „Nu îmi vine să cred că am refuzat Bayern”

Citește și:

Ilie Dumitrescu, sigur după transferul lui Radu Drăgușin: „E cel mai puțin driblat fundaș din Serie A, va avea o carieră strălucitoare”

Bayern s-a reorientat după ce Drăgușin a ales-o pe Tottenham » Mutare rapidă pregătită de bavarezi

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează