INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

EXCLUSIV Denis Drăguș merge să facă vizita medicală » Salariu de Serie A! Ultimele informații despre transfer

Articol de - Publicat marti, 12 septembrie 2023 14:22 / Actualizat marti, 12 septembrie 2023 14:52

Atacantul Denis Drăguș (24 de ani) ajunge în această noapte în Turcia, la Gaziantep, acolo unde urmează să semneze cu contractul cu „lanterna roșie” din Superlig, pregătită de tehnicianul Marius Șumudică (52 de ani). Turcii ar urma să suporte integral salariul românului, unul fantastic, de nivelul Serie A: 800.000 de euro. 

Fostul atacant din La Liga, capul unei rețele de trafic de droguri: „În fotbal câștigam un milion pe an. Aici făceam milionul în două luni
SPANIA
Fostul atacant din La Liga, capul unei rețele de trafic de droguri: „În fotbal câștigam un milion pe an. Aici făceam milionul în două luni" + „Închisoarea e plină de proști, iar eu mă voi întoarce acolo”

Denis Drăguș ajunge azi în Turcia și semnează cu Gaziantep

Denis Drăguș pleacă de la formația belgiană Standard Liege. Din informațiile Gazetei Sporturilor, atacantul cu 5 meciuri în tricoul naționalei de seniori a României va ajunge în această noapte în Turcia, la Gaziantep, urmând ca miercuri să efectueze vizita medicală. 

În cazul în care nu va intervine nicio problemă de natură medicală, Drăguș va semna contractul cu formația pregătită de Marius Șumudică. Turcii îl împrumută până la finalul acestui sezon pe fostul atacant de la Viitorul, Crotone și Genoa. 

Turcii vor suporta integral salariul uriaș al lui Denis, de 800.000 de euro, pentru un contract de numai 9 luni. Este vorba despre un salariu mărit cu aproximativ 50 la sută față de cât încasa jucătorul la Standard. Doar așa a putut fi convins Drăguș să prelungească pe un an cu belgienii, pentru a veni apoi împrumut la Gaziantep.

Marius Șumudică, antrenor Gaziantep: „Denis Drăguș este exact jucătorul pe care mi-l doresc aici”

Luni, Marius Șumudică preciza, în exclusivitate pentru GSP, că Denis Drăguș este tipul de atacant pe care și-l dorește la Gaziantep. 

„Cu tot respectul pentru Compagno și pentru ceea ce a realizat el la FCSB, eu prefer un alt tip de fotbalist, un atacant rapid, care să atace spațiile, nu un pivot. Drăguș este exact jucătorul pe care mi-l doresc aici”, a declarat Marius Șumudică. 

Denis Drăguș le-a refuzat pe Coventry și Rapid

Denis Drăguș a mai fost dorit în această vară de două echipe: Coventry, formație care a ratat in extremis promovarea în Premier League la finalul sezonului trecut, și Rapid. 

Standard Liege ajunsese la un acord cu formația din Championship în schimbul sumei de 1,5 milioane de euro, doar că mutarea a picat, pentru că Denis Drăguș a refuzat transferul în liga secundă engleză.  

A doua ofertă pe care Denis Drăguș a refuzat-o a fost cea de la Rapid. Giuleștenii l-au dorit cu insistență și bătuseră palma cu belgienii de la Standard Liege pentru 1,3 milioane de euro, doar că atacantul a declinat o revenire în Superliga României. 

VIDEO. Denis Drăguș a fost la restaurantul lui Salt Bae

Citește și: 

Unde a ajuns să antreneze Eugen Trică! „Nu a fost ușor să-l conving, dar este prietenul meu”

Suporterii continuă războiul cu șefii clubului din Superliga: „Avem dreptul exclusiv”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (24)
JohnnyWalker66
JohnnyWalker66  •  12 Septembrie 2023, 20:08
Postat de manx pe 12 Septembrie 2023, 17:05

Turcii nu sărbătoresc Craciunul, deci o să stea până la Paştele cailor.

raspuns de clasa a 2-a, cite are si trenul!

lulu
lulu  •  12 Septembrie 2023, 18:21
Postat de Adixtz pe 12 Septembrie 2023, 17:04

Am auzit si de M Niculae la Sporting, istetule! Dar daca vii cu intamplari din astea petrecute acum 20 de ani in urma esti credibil?! Mai cauta un alt exemplu, nu excepții! Esti gică-contra!

Ce exemple mai cunoști de fotbaliști români ,in ultimii ani,care sa mai merite să joace la o echipă din occident?Crezi că toți își pătează blazonul pentru procente luate din salariile nulitățile pe care le transfera?Hai sa-si arate romanismul unul cu peste 100 selecții în națională, acuzat de fistecine, că nu transfera nulități românești în occident.

gazistu
gazistu  •  12 Septembrie 2023, 17:14

CINE-I denis dragus?

Vezi toate comentariile (24)
Comentează