INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - BAYERN

Bayern rezolvă problema băncii tehnice cu antrenorul care a câștigat 6 trofee în 2019/2020

Hansi Flick s-a împăcat cu Uli Hoeness și e așteptat la Bayern / Foto: Imago
Hansi Flick s-a împăcat cu Uli Hoeness și e așteptat la Bayern / Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 08 mai 2024 17:55 / Actualizat miercuri, 08 mai 2024 18:37

Cei de la Bayern Munchen sunt pe cale să ajungă la un acord cu fostul selecționer al Germaniei, Hansi Flick. Potrivit tabloidului Bild, el a devenit favorit după refuzurile lui Xabi Alonso, Julian Nagelsmann, Ralf Rangnick, Roberto De Zerbi și după decizia clubului de a abandona pista „Erik ten Hag”.

Vești bune pentru suporterii lui Bayern în preajma semfinalei-retur cu Real Madrid, din Liga Campionilor. Conducerea clubului este pe cale să rezolve problema succesorului lui Thomas Tuchel pe bancă.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”
DECLARAȚII
Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Hansi Flick a redevenit disponibil după ce Xavi Hernandez a decis să continue la Barcelona

Favorit este fostul selecționer al Germaniei, Hansi Flick, cel care multă vreme a fost în cărți și la Barcelona. El își negociase și contractul cu catalanii, dar, în cele din urmă, Xavi Hernandez s-a sucit și a decis să-și ducă mandatul scadent în 2025 la bun sfârșit.

Astfel că, redevenit disponibil, sunt șanse foarte mari ca Flick să se întoarcă la Bayern. El i-a mai pregătit pe munchenezi din noiembrie 2019 până în iunie 2021, iar în primul sezon cu el la comandă, echipa a reușit să câștige nu mai puțin de 6 trofee: titlul, Cupa și Supercupa Germaniei, Liga Campionilor, Supercupa Europei și Mondialul cluburilor.

Conducătorii lui Bayern sunt favorabili revenirii lui Hansi Flick pe bancă

A plecat în 2021, după ce câștigase din nou titlul, din cauza unui conflict cu managerul Hasan Salihamidzici, pe tema achizițiilor de jucători.

Salihamidzici nu mai este însă în club, iar potrivit tabloidului Bild, responsabilii lui Bayern sunt cu toții favorabili întoarcerii sale. Inclusiv președintele de onoare Uli Hoeness, cu care în trecut a avut unele divergențe.

Bayern a înregistrat refuzuri pe bandă rulantă

După ce, în februarie, Bayern și actualul antrenor, Thomas Tuchel, au decis să se despartă la finele acestui sezon, clubul a înregistrat mai multe eșecuri în căutarea unui nou tehnician.

Ei s-au văzut refuzați de Xabi Alonso (Leverkusen), de selecționerul Germaniei, Julian Nagelsmann, și de cel al Austriei, Ralf Rangnick, precum și de Roberto De Zerbi (Brighton).

La un moment dat au cochetat cu Erik ten Hag, însă au abandonat rapid pista, ca urmare a rezultatelor modeste ale acestuia la Manchester United.

VIDEO. Universitatea Craiova - Rapid » 40 ani de la Univ. Craiova - Bayern // Legendele Craiovei Maxima, elogiate înainte de derby-ul cu Rapid

Mai puteți citi:

Rânjetul

Rapid a aflat sancțiunea pentru meciul cu FCSB! Ce se întâmplă cu stadionul din Giulești

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează