INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA - VIKTORIA PLZEN, AZI, 20:00, DOLCE 1, GSP.RO

Șumi visează la încă o victorie în Europa League: "Batem Viktoria Plzen și fără atacanți!" » Echipele probabile

În condițiile absențelor din ofensivă, salvarea Astrei ar putea veni de la fundași, Săpunaru și Geraldo venind des în atac la fazele fixe
În condițiile absențelor din ofensivă, salvarea Astrei ar putea veni de la fundași, Săpunaru și Geraldo venind des în atac la fazele fixe

Articol de - Publicat joi, 03 noiembrie 2016 00:00

Șum visează la încă o victorie, deși compartimentul ofensiv al echipei e grav afectat.

Pentru Astra, meciul de astăzi cu Viktoria Plzen este de totul sau nimic, partida fiind decisivă pentru rămânerea în lupta pentru calificarea în primăvara europeană.

În ciuda formei slabe pe care giurgiuvenii au arătat-o în campionat, jucătorii lui Șumudică au impresionat în partida tur, impunându-se în fața campioana Cehiei cu scorul de 2-1.

"Dacă vom câștiga și acest joc, Plzen nu va mai avea șanse la calificare. Trebuie să ne așteptăm la o prestație dârză din partea lor, trebuie să fim pregătiți. Sper ca echipa să răspundă pozitiv", a declarat Marius Șumudică.

Tehnicianul dunărenilor nu a ascuns că meciul are și o importanță financiară foarte mare pentru clubul la care este angajat: "Trebuie să aducem bani din transferuri, din calificări, din orice. O victorie înseamnă aproximativ 360.000 de euro. Sperăm ca joi să mai aducem niște bani, doar așa ne mai putem lua și noi salariile".

Cine vârf?

Din păcate, Șumudică nu va avea niciun atacant disponibil pentru confruntarea cu Viktoria. Denis Alibec are probleme la menisc, Daniel Florea a suferit o entorsă și nu va putea fi folosit nici el, astfel că singura variantă care a rămas ar fi Daniel Niculae.

Totuși, nici Nico nu este la capacitate fizică maximă, după ce a participat la doar două antrenamente în ultimele zile. În aceste condiții, cel mai probabil, Budescu va fi folosit vârf împins, Teixeira și Alex Ioniță urmând să-l sprijine din spate.

"Va fi un meci diferit, Plzen și-a învățat lecția. Sperăm ca în tribunele Arenei Naționale să ne vină prietenii, amicii, dar poate vin și spectatori neutri, este totuși un meci de cupele europene"
Cristian Săpunaru, fundaș Astra

4goluri a înscris Niculae în 9 meciuri în acest sezon de Liga 1, fiind golgeterul Astrei. Îl urmează Budescu și Săpunaru, cu câte două reușite

CLASAMENT GRUPA E

1. AS Roma 3 1 2 0 8-4 5
2. Austria Viena 3 1 2 0 6-5 5
3. ASTRA 3 1 0 2 4-8 3
4. Viktoria Plzen 3 0 2 1 2-3 2

S-au jucat: Viktoria Plzen - AS Roma 1-1, Astra - Austria Viena 2-3, Austria Viena - Viktoria Plzen 0-0, AS Roma - Astra 4-0, AS Roma - Austria Viena 3-3, Viktoria Plzen - Astra 1-2
Se joacă: Austria Viena - AS Roma, Astra - Viktoria Plzen (3 noiembrie), AS Roma - Viktoria Plzen, Austria Viena - Astra (24 noiembrie), Viktoria Plzen - Austria Viena, Astra - AS Roma (8 decembrie)

Save

Save

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (4)
1607612166208390
Pavel Magureanu  •  03 Noiembrie 2016, 11:41

multa bafta avem nevoie de victorii romanesti pt moral la meciul cu Polonia

467991146719096
Costel Rosoiu  •  03 Noiembrie 2016, 11:05

Ai griga Sumudica,ca nu joci cu DINAMO sa ai parte de arbitraj preferential.

blatistu49
blatistu49  •  03 Noiembrie 2016, 10:00

la PLZEN sajucat la pariuri a fost totul un scenariu VIKTORIAcistiga astazi

Vezi toate comentariile (4)
Comentează