INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PSV - SEVILLA 2-0

VIDEO+FOTO Moment halucinant la PSV - Sevilla » Un suporter a intrat pe teren și a încercat să-l lovească pe portar!

Marko Dmitrovic, portarul de la Sevilla, a fost atacat de un huligan în timpul meciului cu PSV, din Europa League/ foto Imago Images +11   FOTO
Marko Dmitrovic, portarul de la Sevilla, a fost atacat de un huligan în timpul meciului cu PSV, din Europa League/ foto Imago Images

Articol de - Publicat joi, 23 februarie 2023 22:58 / Actualizat joi, 23 februarie 2023 23:34

Marko Dmitrovic, portarul de la Sevilla, a fost atacat de un huligan în timpul meciului cu PSV, din Europa League.

Olandezii au câștigat cu 2-0, dar a fost insuficient, pentru că Sevilla se impusese în tur cu 3-0. Spaniolii sunt în optimile Europa League, dar meciul cu PSV va rămâne în istorie pentru un moment halucinant.

+7 FOTO

Dmitrovic, atacat de un fan în timpul meciului PSV - Sevilla

Dmitrovic se afla în poartă, când un suporter a intrat pe gazon și s-a dus spre el. Huliganul a încercat să-l lovească cu pumnul, însă sârbul s-a ferit la timp.

Portarul nu l-a lovit pe suporter, dar l-a trântit la pământ și l-a imobilizat până când a intervenit echipa de securitate. Și ceilalți jucători s-au deplasat imediat la locul faptei, în careul portarului sârb.

A venit și m-a împins din spate. Îmi imaginez că era supărat din cauza rezultatului, probabil și un pic beat. M-a enervat teribil. Aceste lucruri nu trebuie să se întâmple pe un teren de fotbal, dar mereu apare un astfel de idiot. A încercat să mă lovească, m-a zgâriat un pic pe gât. Voiam să-l lovesc, dar nu e ok să faci așa ceva. Dacă vrem să ne batem, trebuie să mergem la box”, a spus Dmitrovic.

Dmitrovic a jucat azi din cauza absenței lui Bounou, titular de drept în poarta celor de la Sevilla.

În România, Galamaz n-a scăpat!

În 2011, la Ploiești, în timpul unui meci dintre Petrolul și Steaua, George Galamaz a fost lovit de un suporter al „lupilor”. Acesta a intrat pe teren, s-a dus în spatele fundașului și l-a lovit cu putere în cap,

Atunci, Novak Martinovic a intervenit violent și a început să-l lovească pe fan cu picioarele, La fel a procedat și portarul Răzvan Stanca, ambii jucători fiind ulterior eliminați! Partida s-a reluat cu Steaua în 9 jucători și cu Galamaz înlocuit de Tătărușanu. Câteva minute mai târziu, meciul a fost oprit definitiv după ce Tătărușanu a fost lovit cu o torță în spate.

Citește și: 

Ilie Dumitrescu, uimit de strategia lui Petrescu din CFR - Lazio: „Dacă juca la fel și în tur... Să nu uităm cum a ieșit FCSB din Europa!”

CFR Cluj iese pe plus » Cu ce sumă rămâne echipa lui Dan Petrescu după eliminarea din Conference League

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (9)
ionutplural
ionutplural  •  24 Februarie 2023, 16:57

Asta e postasul :))

mandelu
mandelu  •  24 Februarie 2023, 09:06

Nu ai voie sa-i atingi ! Pentru ca sunt de aia "neutri"! Vrei sa ai drepturi,treci de partea lor !

bocciu
bocciu  •  24 Februarie 2023, 09:04

Suporterul a recunoscut ca este originar din Chibrit, detasat cu munca pe timpul sezonui rece.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează