INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - RAPID VIENA 2-1 (1-3 ÎN TUR)

FCSB - RAPID VIENA 2-1 (1-3 în tur) // Andrei Vlad, eroul antrenorului austriecilor: "Țin să îi mulţumesc pe această cale!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 august 2018 00:12

FCSB a câștigat partida retur cu Rapid Viena, scor 2-1, insuficient însă pentru calificarea în grupele Europa League. 

Goran Djuricin (43 de ani), antrenorul austriecilor a comentat duelul cu steliștii.

"În prima repriză am resimţit din plin presiunea publicului. Nu am putut să ţinem de minge aşa cum ne-am dorit, am jucat cu teamă. Aşa cum ne aşteptam, FCSB a pus o presiune foarte mare, a jucat cu mingi lungi, iar noi încercam mereu să recuperăm pe mingea a doua.

La pauză le-am transmis jucătorilor că trebuie revenim fără frică, să jucăm cât de bine putem, să nu mai facem acel tiki-taka în defensivă pe care îl făceam şi uite că am reuşit. Pot spune că a fost cea mai frumoasă înfrângere din cariera mea", a declarat Goran Djuricin conform TV Telekom Sport.

Antrenorul austriecilor nu și-a ascuns satisfacția legată de gafa tânărului Andrei Vlad: "Nu, nu m-am gândit că o să greșească. Țin să îi mulţumesc pe această cale, însă am avut şi noi două ocazii singuri cu portarul, aşa că pot spune că a fost just".

Vezi și: Gigi Becali anunță cea mai tristă seară europeană din viața lui: "O să mai plece doi jucători! Nu mai am ce face cu ei"

Ce gafe! Andrei Vlad le-a făcut cadou golul austriecilor

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (23)
10152929230479615
Alexandru Popa  •  31 August 2018, 11:37
Postat de masinimari pe 31 August 2018, 10:25

Daca Vlad lasa mingea sa se duca afara nu mai exista autogolul lui Balasa. Parerea mea.

Corect... Bine, și Bălașa putea sa degajeze altfel... În fine... Totuși, a remarcat cineva fault în atac la golul Bizonului? Mi s-a părut destul de clar... Arbitrajul a fost și el slab, în ton cu gazonul și cu apărarea FCSB... Ce sa mai... O seara urata... De uitat...

magic4ever
magic4ever  •  31 August 2018, 10:28
Postat de gido pe 31 August 2018, 09:23

nu sunt fan fcsb, dar dau un sfat...cred ca sunt probleme la antrenorul cu portarii , care ar trebui sa fie si un bun psiholog ...care sa-i explice ca trebuie, in anumite momente ,sa stea calm in poarta ... este intr-o permanenta miscare ....

Gigi Becali este patron, antrenor, psiholog, maseur, doctor, analist, bucatar...FCSB este acoperita pe toate posturile cu Gigi Becali:)))

gazistu
gazistu  •  31 August 2018, 10:28

vLAD N-AVEA CE CAUTA IN LOT.. nu s-au lamurit cu el sezonul trecut, in 4-5 meciuri din campionmat "i-a mancat", apoi in CH League cu Lazio, iar....acum cand ai vazut , de ce nu lo imprumutat din sez trecut si sa aduca altul? Vlad trebuia trimis la o echipa slaba unde sa joace, nu titular la FCSB

Vezi toate comentariile (23)
Comentează