INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DUDELANGE - CFR CLUJ 2-0

DUDELANGE - CFR CLUJ 2-0. Diagnostic devastator după duelul din Europa League: fractură a tibiei stângi! » Clujenii acuzați de aroganță

FOTO: Facebook @CFR Cluj
FOTO: Facebook @CFR Cluj

Articol de - Publicat vineri, 24 august 2018 09:28

CFR Cluj a pierdut manșa tur a play-off-ului Europa League contra celor de la Dudelange, scor 0-2. Portarul luxemburghezilor, Joubert, a fost operat azi noapte și va lipsi mai multe luni de pe teren. De asemenea, în retur nu va juca nici Kruska, mijlocașul fiind suspendat. 

Cristi Manea a fost fluierat copios de spectatorii prezenți pe Josy Barthel, ori de câte ori a atins balonul, după intrarea urâtă la portarul și căpitanul lui Dudelange, Joubert (54). Goalkeeperul de 38 de ani a primit îngrijiri o bună bucată de vreme pe gazon, motiv pentru care și partida s-a prelungit cu 8 minute, după care a fost transportat la spital.

Operat

Acolo unde medicii i-au pus un diagnostic devastator: fractură a tibiei stângi! Joubert, care e și portarul naționalei Luxemburgului, a fost operat chiar azi-noapte și va trebui să ia o pauză de mai multe luni. La returul de săptămâna viitoare, Dudelange nu va putea conta nici pe Kruska, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

"Au anulat antrenamentul"

Altfel, jurnaliștii luxemburghezi de la Le Quotidien au lăsat să se înțeleagă că și superficialitatea cu care clujenii au tratat întâlnirea a ajutat-o pe Dudelange: "Miercuri, când au venit, românii nici măcar n-au vrut să ia contact cu terenul de joc. Au anulat pur și simplu antrenmentul oficial".

Vezi și: Dezastru în Luxemburg » Ce rușine! CFR s-a făcut de râs și va avea o misiune infernală în retur

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (16)
haideusicfr
haideusicfr  •  24 August 2018, 15:24
Postat de zidane92 pe 24 August 2018, 14:05

Un golan infect și cu fumuri in cap ca tot ce a scos hagi in frunte cu Alibec, coman sau mitrita singurul român mai tare in flegme ca Dorinel , in afara de Răzvan marin , l a nenorocit pe omul ăla degeaba că are el fite și e mare valoare.

Nu stiu ,n-am vazut meciul ,FCSB-ul a fost programat la PRO-tv ,CFR nicaieri. Pacat de accident nu cred ca a fost intentionat.Primea rosu daca era asa.

haideusicfr
haideusicfr  •  24 August 2018, 15:19

Nu e vorba de aroganta.CFR-istii au jucat din trei in trei zile,sunt obositi,au avu meci greu cu Dinamo.Ceilalti in schimb si-au amanat meciurile din campionat . Inca nu e totul pierdut.Oricum e curios cum CFR schimba jucatorii de la meci de meci.Plus antrenorii.

thebluestlion
thebluestlion  •  24 August 2018, 15:07

Miroase a blat. Pute!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează