INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SPORTING - RAKOW 2-1

FOTO Dezastru pentru Bogdan Racovițan! „ROȘU” direct în Europa League, după doar 13 minute. Românul și-a pus mâinile în cap

Bogdan Racovițan a fost eliminat în minutul 13 din Sporting - Rakow
Bogdan Racovițan a fost eliminat în minutul 13 din Sporting - Rakow

Articol de - Publicat joi, 09 noiembrie 2023 22:14 / Actualizat joi, 09 noiembrie 2023 23:56

Bogdan Racovițan a avut o seară demnă de uitat joi, în confruntarea polonezilor de la Rakow cu Sporting Lisabona, 1-2 în grupele Europa League. Fundașul central român a văzut cartonașul roșu în minutul 13 al partidei din Portugalia. 

Titularizat în duelul de pe „Estádio José Alvalade”, internaționalul de 23 de ani a rezistat în teren doar 13 minute. A fost eliminat direct pentru o ținere în careu, în faza din care a rezultat și penalty-ul dictat în favoarea lusitanilor.

Impresia inițială a fost că eliminarea dictată lui Racovițan e o decizie mult prea dură, ținând cont că arbitrul întâlnirii, albanezul Enea Jorgji, i-a făcut semn fotbalistului doborât de Racovițan, Jerry St. Juste, să se ridice de pe gazon. Însă, după ce a mers la margine pentru a verifica faza la monitorul VAR, „centralul” a decis să-l elimine pe Racovițan.

Afectat de moment, Racovițan și-a pus mâinile în cap, apoi a părăsit îngândurat terenul.

A fost o dublă lovitură pentru echipa sa. Rămasă în inferioritate, campioana Poloniei s-a văzut condusă imediat pe tabelă, după ce Pedro Goncalves a înscris de la punctul cu var. 

FOTO. Faultul pentru care Bogdan Racovițan a fost eliminat în Sporting - Rakow

+31 FOTO

Transferat în 2021 de la FC Botoșani, Racovițan e o piesă de bază în echipa lui Rakow, alături de care a cucerit deja titlu, Cupa și Supercupa în Polonia. Pe transfermarkt.com, fotbalistul născut la Dijon, din mamă franțuzoaică și tată român, are o cotă de 900.000 de euro.

Răzvan Lucescu, încă un meci nebun în Conference League » PAOK e sigură de calificare! Un singur detaliu rămas de stabilit
PAOK
Răzvan Lucescu, încă un meci nebun în Conference League » PAOK e sigură de calificare! Un singur detaliu rămas de stabilit

Deian Sorescu, rezervă în Sporting - Rakow

Deian Sorescu, celălalt român de la Rakow, a fost doar rezervă în confruntarea din Portugalia. Polonezii sunt ultimii în grupa D din Europa League și aveau nevoie de un parcurs perfect pentru a spera la „primăvară”. Atalanta și Sturm Graz sunt celelalte formații care luptă pentru primele două locuri. 

Citește și alte știri de actualitate: 

FOTO Răzvan Lucescu, încă un meci nebun în Conference League » PAOK e sigură de calificare! Un singur detaliu rămas de stabilit

Bobby Firmino, „pompier” între furioșii Salah și Mane: „Nu erau cei mai buni prieteni”. Povestea unei ciocniri dure între vedetele lui Liverpool!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează