INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  PRELIMINARII

Decizie-șoc înainte de Israel - România: selecționerul l-a exclus din motive disciplinare!

Shon Weissman (27 de ani), în duel cu Andrei Burcă
Shon Weissman (27 de ani), în duel cu Andrei Burcă

Articol de - Publicat sambata, 18 noiembrie 2023 16:05 / Actualizat sambata, 18 noiembrie 2023 17:57

Shon Weissman (27 de ani), atacantul Granadei, nu va figura nici pe lista de rezerve a lui Alon Hazan în meciul decisiv contra României. Presa israeliană dezvăluie că de vină ar fi comportamentul avut după ce a marcat miercuri, în Israel - Elveția 1-1, când s-a dus spre banca de rezerve și a înjurat. Degeaba și-a cerut scuze în vestiar!

  • Israel - România  e programat în această seară, de la ora 21:45, la Felcsut (Ungaria). Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima TV 

Scandal la naționala Israelului, chiar înaintea duelul capital cu România de diseară. Autorul golului egalizator din partida cu Elveția (1-1), din minutul 88, nu va conta deloc împotriva selecționatei lui Edward Iordănescu! Shon Weissman a fost exclus din lot pe motive disciplinare și va urmări diseară meciul din tribună pe stadionul din Felcsut! 

Jucătorul Granadei plătește pentru comportamentul său din finalul întâlnirii menționate. Intrat în minutul 81, a marcat în 88 și apoi și-a descărcat nervii, aruncând cuvinte insultătoare în direcția băncii de rezerve. Explicația acestor înjurături își are rădăcina, se pare, în faptul că Weissman e nemulțumit pentru că nu evoluează titular și se apelează la el doar din postura de rezervă!

Decizie-șoc înainte de Israel - România: selecționerul l-a exclus din motive disciplinare!
Shon Weissman, marcând golul egalizator al Israelului cu Elveția // Foto: Guliver/Getty Images

Directorul tehnic Yossi Benayoun a propus excluderea

Incidentul a fost ascuns de federația de la Tel Aviv, dar a răsuflat în presă. Nu a mai contat că, realizând greșeala comisă, Weissman și-a cerut scuze în vestiar. Directorul tehnic Yossi Benayoun a considerat că ceea ce s-a întâmplat nu poate fi tolerat, indiferent de numele jucătorului. 

Și l-a anunțat că diseară va fi trimis în tribună, alături de alți șase elevi ai lui Alon Hazan, care nu mai prind banca de rezerve ori sunt accidentați: Sagiv Yehezkel (Antalyaspor), Gil Cohen (Ashdod), Ofri Arad (Kairat), Dean David (Maccabi Haifa), Eidan Kartzev (Bașakșehir) și Stav Lemkin (Șahtior).

În actuala campanie pentru Euro 2024, Weissman a fost folosit în șapte din cele opt partide disputate de Israel, doar cu Kosovo nu a prins nici banca de rezerve. În total, Shon are 336 de minute adunate, alternând postura de rezervă cu cea de titular.

A fost din frustrare, pentru că întreaga lume ne exclude din cursa către calificare. Voiam să înjur pe toată lumea, din nefericire, am spus în ebraică, nu în engleză, ca să se viralizeze 
- Shon Weissman, atacant Israel

VIDEO Euro 2024 - Calificări » Match Preview Israel - România

Citește și

Mesajul lui Florin Gardoș pentru selecționer: „Eu așa aș aborda meciul”
ISRAEL - ROMÂNIA
Mesajul lui Florin Gardoș pentru selecționer: „Eu așa aș aborda meciul”
Fostul selecționer îl laudă pe Edi Iordănescu înaintea partidei cu Israel: „Sper să califice echipa, pentru că merită asta”
românia
Fostul selecționer îl laudă pe Edi Iordănescu înaintea partidei cu Israel: „Sper să califice echipa, pentru că merită asta”

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (7)
steaua.libera
steaua.libera  •  19 Noiembrie 2023, 07:26

Ce explicatii de nepurtator de cojones

John.Wick
John.Wick  •  18 Noiembrie 2023, 21:32
Postat de ali.bec pe 18 Noiembrie 2023, 17:18

Lasă matrafoxu, du-te și te culcă, iar după aceea încearcă să repeți ceea ce ai vrut să zici. Asta, dacă mai reușești să ții minte.

aceleași nici 20 de cuvinte și de pe contul ăsta. Citește măcar etichetele de pe pet-urile consumate, tot mai înveți un cuvânt nou :)))

rocky3
rocky3  •  18 Noiembrie 2023, 17:22

Și șoc! La gsp sunt șocuri peste șocuri!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează