INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  EUROADVERSARI: ITALIA - PORTUGALIA 3-1

Relaxaţi

Articol de - Publicat joi, 07 februarie 2008 00:00

Şi fără 4 titulari, adversarii noştri din 13 iunie au făcut aseară spectacol cu vicecampioana Europei

Italia a cîştigat clar aseară, la Zurich, primul amical din 2008. 3-1 cu Portugalia, "adversar comparabil cu România ca experienţă şi tehnică", cum zicea selecţionerul Roberto Donadoni.

Rivala "tricolorilor" la Euro a punctat rapid. Zambrotta a scăpat liber pe stînga, a scos în centru şi Pirlo a ţintit "păianjenul" (5). Dar arbitrul Keves a văzut greşit henţ la preluare, anulînd golul! Jocul pe flancuri a mers bine şi Di Natale a ratat din poziţie bună, deschis de Oddo (13).

Atenţie la fazele fixe! În absenţa lui Materazzi, Alves s-a trezit liber la un corner, reluînd cu capul peste poartă. Raidurile lui Palladino şi demarcările lui Di Natale au produs probleme lusitanilor, salvaţi de Ricardo (27). Amelia l-a suplinit pe Buffon, respingînd lovitura liberă a lui Ronaldo. N-a fost 0-0 la pauză. Toni, servit de Grosso, a speculat ieşirea greşită a lui Ricardo.

Ploaia nu i-a deranjat pe "azzurri". Pirlo a dublat diferenţa cu un şut deviat de Cannavaro: bară-gol (50). Apoi italienii au făcut ce ştiu mai bine. S-au închis, mizînd pe contre. Quaresma a redus scorul (77), dar imediat Quagliarella, abia intrat, a risipit emoţiile campioanei mondiale.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (3)
 •  07 Februarie 2008, 11:29

Doar e campioana mondiala la draq, la ce va asteptati.

 •  07 Februarie 2008, 11:26

http://mada-sites.blogspot.com/

 •  07 Februarie 2008, 10:13

Oameni buni, dak nu ne trezim o luam urat de tot la euro. Am vazut aseara si meciul cu italia, pai aia jucau de mancau pamantul, Cristiano Ronaldo era ca un copil pierdut, nu a reusit nimic. Ganditi-va ca dak au reusit sa-l reduca asa pe Ronaldo, cu Mutu vor face la fel.E nasol...dak joaca asa la euro italienii e nasol pt noi...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează