INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - CSKA 1948 SOFIA 3-2

Gigi Becali, prima reacție după calificarea cu emoții în turul 3 al Conference League

Articol de - Publicat joi, 03 august 2023 23:45 / Actualizat joi, 03 august 2023 23:55

FCSB s-a calificat cu emoții în turul 3 al Conference League. După 1-0 în tur, echipa roș-albastră a câștigat cu 3-2, cu CSKA Sofia, deși la un moment era condusă cu 2-1.

  • FCSB va da în turul III preliminar din Conference peste Nordsjaelland, vicecampioana Danemarcei (AICI, prezentarea adversarului)
  • Turul ar urma să aibă loc la București, joi, 10 august, iar returul din Danemarca ar avea loc pe 16 august

Intrată în avantaj la pauză, 1-0, FCSB a fost surprinsă în startul reprizei secunde. Bulgarii aveau 2-1 în minutul 68, dar echipa roș-albastră a revenit pe final.

FCSB, un nou duel cu o formație din Danemarca » Cine e Nordsjaelland, adversara din turul 3 al Conference League
FCSB - Nordsjaelland
FCSB, un nou duel cu o formație din Danemarca » Cine e Nordsjaelland, adversara din turul 3 al Conference League

Gigi Becali, prima reacție după FCSB - CSKA 1948 Sofia

După meci, Gigi Becali a avut o scurtă reacție, declarând că nu avea emoții la calificare, chiar dacă bulgarii conduceau.

„S-a întâmplat... Au dat două goluri din întâmplare. Nu am avut nicio emoție! Ce? Se prelungea meciul și băteam în prelungiri!”, a declarat Gigi Becali pentru GSP.ro. 

UEFA a acceptat o situație care o bagă în corzi pe FCSB 

UEFA a fost de acord ca returul să aibă loc o zi mai devreme decât fusese programat inițial, adică pe 16 august, lucru care îi îngreunează și mai tare programul grupării roș-albastre în perioada următoare. Astfel, Olaru, Coman și compania au de jucat 6 meciuri în decurs de numai 16 zile. Ceea ce înseamnă o frecvență de o partidă la mai puțin de trei zile.

VIDEO Toate reacțiile sunt la GSP LIVE

Citește și:

Emanuela în centrul atenției » Arbitra de rezervă de la FCSB - CSKA 1948 Sofia a furat toate privirile la sosirea la stadion

Citește și:

„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Campionate
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Stranieri
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”
Superliga
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (28)
dai.o.gheara.iei.cu.doua
dai.o.gheara.iei.cu.doua  •  04 August 2023, 13:21
Postat de GeorgePhoenix59 pe 04 August 2023, 08:52

S-a dovedit inca odata ça Steaua ( FCSB) nu are antrenor ,caci ciobanul stie fotbal cat à stiut bunica mea ( ( D-zeu sa o odihneasca in pace ) .Pacat ,au un lot foarte bun pentru campionatul nostru ,dar vor termina iar pe locul 2 sau 3 din cauza patronului !

Lotul nu e omogen, toți sunt niște mercantili, nu sunt atașați de asociația familială gigistă fc10sb. Sunt slabi cam 60%din ei. Trăiesc din sclipiri rare și personale! In acest moment fc10sb nu este de play-off, așa că mai ușor cu pianul pe scări,!!

dr.jivago
dr.jivago  •  04 August 2023, 12:31

Gigi Valiza, ptr stiinta lui @lefterie ( valiza era ptr cei mai virtuosi cluuujăni ) isi bate joc cu o voluptate uriasa dar totodata nefericita de banii domniei sale... Cum mă, sa-l aduci pe acest mediocru Haralambous ? Ca să ce? Puteai aduce un roman , mai ieftin , care sa dea afirmativ din cap... Cum măi, sa joci cu un asemenea specimen, un asemenea buimac si disperat pe nume Cretu... N -am nimic cu saracul om dar efectiv nu stiu ce meserie are? Niciodata dar niciodata nu si-a marcat adversarul...E o debandada in joc incomensurabila... Pe Coman , pe care-l mangaie toata lumea pe cap , nimeni nu-l mai poate struni... Nu respecta o sarcina ,arogant ,individualist ....Nu exista o schema de joc... Sumi, asa bizar cum este , defila prin campionat.. Ooooo, altceva, Radunovici , depasit total de joc, distrat si superficial...Gigi ai mila de banii tai...Nici MM ul nu mai *** nimic, vrea doar sa roada la ,,koko,, :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Functionarul9
Functionarul9  •  04 August 2023, 11:38

Ros-albastrii cu danezii nu sunt deloc favoriti. Ba dimpotriva ! Iar, daca, "antrenorul" din sufragerie v-a continua sa faca el schimbarile de jucatori, dupa capul lui, adica dupa ureche, netinand cont de realitatea din teren, de dinamica jocului, de planul tactic adoptat initial sau de valoarea jucatorilor adversi si chiar a celor proprii, atunci nu vom mai avea nici cele 30% sanse cu care plecam din start. In rest, sa auzim numai de bine !

Vezi toate comentariile (28)
Comentează