INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  FRANȚA

VIDEO "Nimeni nu mai ia ce e al nostru" » Discursul impresionant ținut de Paul Pogba înaintea finalei cu Croația

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 19 iulie 2018 09:49

Franța a câștigat duminică cel de-al doilea Mondial din istorie, după victoria categorică reușită în fața Croației, 4-2.

Pe internet au început să circule imaginile cu discursul mobilizator ținut de mijlocașul francez Paul Pogba colegilor în vestiar, cu puțin timp înaintea meciului.

"Băieți, nu vreau să vorbesc prea mult. Cu toții știm unde suntem, cu toții știm ce vrem. Știm cât de aproape suntem, știm asta în inimile noastre, în ochii noștri. Pot să văd asta, băieți! Suntem concentrați. Poate îmi tot repet mie însumi că suntem la un pas să facem istorie. 90 de minute, un meci. Nu știu câte meciuri am jucat în carierele noastre, dar ăsta e meciul care schimbă absolut tot, care schimbă toată istoria noastră. Sunt două echipe. E un singur trofeu. Pentru ei, e la fel, și ei vor Cupa.

Știm, am pierdut finala EURO 2016, știm asta. Am simțit asta în inimile noastre, iar eșecul e încă în mințile noastre. Azi nu vom lăsa altă echipă să ia ce e al nostru. Azi, vreau să rămânem în memoria tuturor francezilor care ne urmăresc. În memoria copiilor și a nepoților. Vreau să fim războinici pe teren, să fim lideri", a fost discursul lui Pogba din vestiar.

 

Paul Labile Pogba’s pre-final speech TF1

Posted by 433 on Wednesday, 18 July 2018

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează