INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  COREEA DE SUD - MEXIC 1-2

VIDEO + FOTO Mexic se impune în fața Coreei de Sud și e ca și calificată în optimi » Germania, meci crucial cu Suedia

FOTO: Reuters +6   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 iunie 2018 16:39

 Mexic s-a impus în fața Coreei de Sud, scor 2-1, și este ca și calificată în optimile de finală ale Campionatului Mondial.

Mexicanii au demonstrat că victoria din primul meci contra Germaniei, scor 1-0, nu a fost o întâmplare. Au început meciul cu un pressing agresiv, pe care au reușit să îl exercite până la final. Scorul a fost deschis în minutul 26. Carlos Vela, fostul jucător al lui Arsenal și Sociedad, a transformat fără probleme penalty-ul obținut după hențul evident al lui Hyun-Soo Jang.

87la sută a fost procentajul paselor reușite de mexicani astăzi

Zvâcnirile lui Heung Min Son nu au fost suficiente. Coreeni au forțat, în limita posibilităților tehnice, dar tot mexicanii au punctat. Chicharito Hernandez a fructificat un contraatac supranumeric și liniștit finalul partidei. Son, starul lui Tottenham, a trimis un șut uluitor în minutul 93, insuficient însă.

Clasamentul grupei F
1. Mexic 2 meciuri / 6 puncte
2. Germania 2m / 3p
3. Suedia 2m / 3p
4. Coreea de Sud 2m / 0p

Coreea de Sud - Mexic 1-2 Coreea de Sud - Mexic 0-2

Au marcat: Heung Min Son 90+3 / C. Vela '25 (pen.), Chicharito '66

echipele de start

Coreea de Sud: Cho - Lee Yong, Jang Hyun-Soo, Kim Young-Gwon, Kim Min-Woo - Moon, Ju Se-Jong, Ki Sung-Yong, Hwang Hee-Chan - Lee Jae-Sung, Geung Min Son
Rezerve: Kim Seung-Gyu, Kim Jin-Hyeon, Hong Chul, Seung-Hyun, Woo-Young, Shin-Wook, Yo-Han, Koo Ja-Cheol, Seung-Woo, Beom-Seok Oh, Park Joo-Ho, Yun Young-Sun
Antrenor: Shin Tae-Young

Mexic: Ochoa - Alvarez Velazquez, Salcedo, Moreno, Gallardo Vasconcelos - Layun, Herrera, Guardado - Vela, Chicharito, Lozano 
Rezerve: Corona, Talavera, Aquino, Ayala, Corona, G. dos Santos, J Dos Santos, Gabian, Gutierrez, Jimenez, Marquez, Peralta
Antrenor: Juan Carlos Osorio

Arbitru: Milograd Mazic
Stadion:
Rostov Arena

Grupa F a Mondialului s-a complicat după surpriza din prima etapă, când Mexic s-a impus în fața Germaniei, scor 1-0. Campionii mondiali în exercițiu sunt obligați să câștige partidele rămase pentru a nu avea emoții în privința calificării în optimile de finală. 

 
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
alenb
alenb  •  24 Iunie 2018, 00:16

"ca si calificata" Mexic zboara acasa daca pierde cu Suedia )).

1805791889432655
Valentin Sava  •  23 Iunie 2018, 23:22

Mexicul poate termina pe 3. Are nevoie de un punct in ultimul meci.

lupu68
lupu68  •  23 Iunie 2018, 23:19

Eu zic sa luati titlul asta de aici, ca ii faceti de ras si pe Bocanaciu de la TVR si pe redactorul fara nume al GSP!!! Iertati-i pe amandoi, ca nu stiu ce spun, probabil au ajuns in meseria asta din greseala.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează