INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  SPANIA - IRAN 1-0

VIDEO Corespondență GSP din Rusia » Diego Costa a făcut scandal! S-a certat cu un jurnalist iranian: "Ce meci ai văzut tu? De ce întrebi prostii?"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat joi, 21 iunie 2018 10:56

Spania a câștigat cu emoții meciul cu Iran, 1-0, după golul marcat de atacantul Diego Costa, în minutul 54.

  • Theodor Jumătate, jurnalist cu 23 de ani de experiență în presa de sport și șef al departamentului Fotbal Internațional la Gazeta Sporturilor, transmite zilnic pentru cititorii GSP corespondențe din Rusia pe durata Campionatului Mondial. 

Atacantul care a decis meciul s-a supărat, după ce a fost întrebat de ce provoacă tot timpul și joacă mereu dincolo de limită . Moment înfierbântat la conferința de presă. De-abia intrase în sală Diego Costa, declarat MVP pentru golul său decisiv, chiar și norocos. 

S-a supărat de la prima întrebare, nici nu l-a lăsat pe jurnalistul iranian să termine ce avea de spus. Reporterul venit de la Teheran voia să afle de ce își provoacă adversarii tot timpul și joacă mereu dincolo de limită. Ceea ce se întâmplase și la Kazan, având mai multe conflicte în timpul partidei.

"Ce meci ai văzut tu? De ce întrebi prostii? Întâi să jucați fotbal și de-abia apoi să întrebi ce s-a petrecut pe teren. N-ai văzut cum a jucat echipa ta în cea mai mare parte a întâlnirii?", a reacționat furios atacantul Spaniei. 

3 goluri
din 3 șuturi are Diego Costa la CM 2018

Clasament Grupa B

1. Spania 4p (2 meciuri)
2. Portugalia 4p (2 meciuri)
3. Iran 3p (2 meciuri)
4. Maroc 0p (2 meciuri)

Citește AICI toate corespondențele din Rusia trimise de jurnalistul GSP Theodor Jumătate

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
magic4ever
magic4ever  •  21 Iunie 2018, 12:03

Super atacant Diego Costa...erau unii de nu il dadeau titulari si ziceau ca o sa joace cu Rodrigo sau cu Aspas ca sunt mai combinativi...daca nu era Costa Spania era aproape eliminata...

dinamo_fan
dinamo_fan  •  21 Iunie 2018, 11:53

Cand Costa s-a intalnit cu Mourinho s-a intamplat ceva. Dupa acea colaborare parca amandoi au iesit mai rai, mai nesportivi. La Chelsea cel putin aceste mici scandaluri erau meci de meci aproape. Probabil reporterul s-a referit la faza cand il calca pe portar. N-am inteles de ce ar face cineva asa ceva.

vladutz13
vladutz13  •  21 Iunie 2018, 11:44

Cum a jucat? A avut cele mai mari ocazii in repriza a 2-a :))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează