INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  DECLARAȚII

Șefa Comisiei pentru familie din Duma de Stat avertizează rusoaicele "să nu strice rasa cu fanii de la CM": ”Nu faceți sex cu turiștii străini! Vă vor abandona copiii!”

Helga Lovekaty, un model rus, una dintre cele mai hot fane de la acest Mondial
Helga Lovekaty, un model rus, una dintre cele mai hot fane de la acest Mondial

Articol de - Publicat joi, 14 iunie 2018 09:55

Tamara Pletniova, șefa Comisiei pentru familie din Duma de Stat, avertizează rusoaicele "să nu strice rasa cu fanii de la CM", așa cum s-a întâmplat la JO 1980: ”Trebuie să dați naștere copiiilor noștri”.

Fanii veniți din toate colțurile lumii dau tot mai multă culoare și frenezie Rusiei și promit să facă o sărbătoare din acest eveniment planetar, fiind primiți cu pâine și sare de gazde. Totuși, prea multă ospitalitate strică, cel puțin așa gândește un parlamentar din Duma de Stat.

Tamara Pletniova, 70 de ani, le-a avertizat pe femeile din Rusia să nu se încurce cu turiștii străini: "Nu vă culcați cu ei. Vor exista fete atrase de o aventură, dar ele ar trebui să dea naștere copiiilor noștri. O să vă abandoneze după Mondiale și o să se întâmple ca în 1980".

Tamara Pletniova este din 1993 membră în Duma de Stat, primul parlament post-sovietic Foto: penzanews.ru

"Vor fi luați din Rusia"

Șefa Comisiei pentru familie face referire la Olimpiada de la Moscova, când destule tinere au rămas gravide. "Rasa noastră va fi afectată, iar copiii din astfel de relații vor ajunge în familii cu un singur părinte", a spus Pletniova, care nu susține dorința președintelui Putin de creștere a natalității: "Copiii vor suferi, pentru că vor rămâne fără tată. Și dacă se va ajunge la căsătorie, îi vor lua din Rusia și nu se vor mai întoarce. O să vină la mine la Parlament să plângă. Mi-ar plăcea ca la noi mariajele să fie din iubire, indiferent de naționalitate".

"Nu suntem în America sau în Europa. De ce ar trebui să copiem totul? Dacă o femeie nu vrea, de ce este nevoie s-o hărțuim?"
Tamara Pletniova, parlamentar rus

1.000.000
de suporteri străini sunt așteptați să fie prezenți în Rusia pe perioada Mondialului, 14 iunie - 15 iulie

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (6)
878991395616897
Calin Rusu  •  17 Iunie 2018, 20:53

Da, deci mai bine sa inghita, asa nu strica nici rasa, nici familia si toata lumea-i fericita.

2244812205536750
Barb Ionut  •  15 Iunie 2018, 11:10

O rasista ca si Hittler!!!

vladutz13
vladutz13  •  14 Iunie 2018, 11:30

Nu sunt in Europa?? Domne, daca ei vor sa se defineasca asiatici, e treaba lor :)). Baba asta a auzit vreodata de prezervative?? Adica inteleg ca erau interzise in comunism, dar totusi au trecut 30 de ani.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează