INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ANGLIA

N-a prins Mondialul, dar pleacă în Rusia cu bicicleta! Face 2.700 km în 18 zile

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 12 iunie 2018 10:07

 Anglia n-are niciun arbitru la turneul final, numai că Martin Atkinson va fi acolo ca turist. A acceptat să parcurgă pe două roți, în scopuri caritabile, distanța de la Burton la Kaliningrad.

FIFA n-a mai selecționat niciun arbitru pentru a oficia la Mondialul care începe joi. Dar Martin Atkinson tot va salva onoarea Albionului, absent în premieră la acest capitol după opt decenii!, și ajunge în Rusia.

Centralul de 47 de ani, care a oficiat și la Euro 2016, va merge cu bicicleta! Un maraton de 2.700 de kilometri, care va porni din St. George's Park, cantonamentul "naționalei" lui Gareth Southgate, și se va încheia la Kaliningrad.

"18 zile de chin"

Atkinson va participa astfel la Whistle Stop Tour, o cursă caritabilă, cu scopul de a strânge fonduri. "Vor fi 18 zile de suferință, dar dacă se va derula pentru o cauză nobilă, sunt pregătit să înfrunt provocarea", a explicat arbitrul. La Kaliningrad, punctul cel mai estic al gazdei CM 2018, e cartierul general al Angliei și acolo se va disputa și derbyul grupei G, contra Belgiei, pe 28 iunie. Din acea serie mai fac parte Tunisia și Panama. 

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează