INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  INCIDENT AVIATIC

Încă un incident aviatic în Rusia » Un avion plin cu suporteri a luat foc în zbor!

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 iunie 2018 20:45

Campionatul Mondial din Rusia s-a confruntat cu al doilea incident aviatic. Mai mulți fani peruvieni care zburau de la Ekaterinburg către Moscova au tras o sperietură pe cinste după ce avionul în care se aflau a luat foc în zbor înainte de aterizare. 

Panica s-a instaurat rapid printre pasageri după ce fumul a învăluit avionul, dar aceștia s-au folosit de măștile de oxigen pentru a putea respira.

În cele din urmă, avionul a aterizat la Moscova și niciun pasager nu a fost rănit, notează presa franceză. 

În urmă cu 5 zile, jucătorii Arabiei Saudite au fost la un pas de o tragedie în timpul zborului către Rostov, locul unde saudiții au disputat al doilea meci de la Mondial împotriva selecționatei Uruguayului. Unul dintre motoarele aeronavei Russian Airlines Airbus a fost cuprins de flăcări, informează , însă nimeni nu a fost rănit.

Vezi și:  La un pas de tragedie » Avionul unei echipe de la Mondial a luat foc în zbor! Prima reacție a Federației

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  24 Iunie 2018, 05:58

Datorită planului de modernizare a Armatei, nu au mai fost bani şi pentru Aviaţia Civilă ?! În vara 1974, la un zbor Kiev - Leningrad, am avut 2 şocuri : 1-lângă mine s-a aşezat un malac chel (gen bodyguard acum) care şi-a pus lângă el, pe culoar, ...două găleţi de brânză (mult mai ieftină la Kiev iar biletele de avion - pomană) prinse de un par, 2- aripa din dreapta era legată de avion cu odgoane !!!...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează