INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ITALIA

Cristiano Ronaldo, primit cu o ironie în vestiar: "Trebuie să fie onorat că va împărți vestiarul cu un campion mondial!"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 iulie 2018 17:53

Francezul Blaise Matuidi (31 de ani) e încântat de transferul lui Cristiano Ronaldo la Juventus Torino și glumește pe seama recentului triumf din finala CM 2018, scor 4-2, împotriva Croației.

Proaspăt campion mondial cu naționala Franței, Matuidi și-a amintit finala pierdută pe teren propriu, la EURO 2016, în fața Portugaliei, scor 0-1, după prelungiri. 

"Cristiano este cel mai bun fotbalist din lume. Este o onoare pentru mine să împart același vestiar cu el.

Bineînțeles că și el ar trebui să simtă același lucru. Va fi coleg cu un campion mondial! În urmă cu 2 ani a reușit să ne fure titlul european, chiar la Paris, dar un titlu mondial înseamnă mult mai mult de atât", a glumit Matuidi într-un interviu acordat celor de la Gazzettta dello Sport. 

Vezi și: FOTO Devine Georgina lui Ronaldo cea mai frumoasă iubită de fotbalist de la Juventus? Iată cum arată "concurența"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
mariuss72
mariuss72  •  18 Iulie 2018, 23:14

Daca stam putin sa analizam, ne dam seama ca un campionat european a devenit mult mai puternic fata de un campionat mondial. Campionatul mondial e cistigat constant de o echipa europeana, nu mai spun ca in fazele finale ajung mai mult echipe europene. Sa nu uitam ca nu se califica nationale destul de puternice din Europa, dar ajung la mondial echipe de categorie inferioara din Asia sau America Centrala.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close