INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  GERMANIA - SUEDIA

Corespondență GSP din Rusia » VIDEO + FOTO Fanii Germaniei și Suediei au dat recital la Soci înainte de meciul direct: au cântat și au băut împreună » Un suedez, dans spectaculos în fața unei rusoaice

FOTO: Theodor Jumătate / Gazeta Sporturilor +8   FOTO
FOTO: Theodor Jumătate / Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat sambata, 23 iunie 2018 18:41

Germania și Suedia se întâlnesc în această seară într-un meci extrem de important în configurația clasamentului din grupa F de la Mondial. Nemții sunt obligați să câștige după eșecul neașteptat cu Mexic.

  • Theodor Jumătate, jurnalist cu 23 de ani de experiență în presa de sport și șef al departamentului Fotbal Internațional la Gazeta Sporturilor, transmite zilnic pentru cititorii GSP corespondențe din Rusia pe durata Campionatului Mondial.

Totuși, atmosfera de pe străzile din Soci, orașul care găzduiește meciul, e una extrem de liniștită în orele premergătoare meciului.

Numeroase grupuri de suedezi și germani s-au intersectat pe străzi, dar fără se înregistreze nicio violență! Un plus pentru securitatea din Rusia, care pare că reușește să preîntâmpine cu brio numeroasele violențe care au umbrit Europeanul francez de acum doi ani.

Fanii Germaniei și Suediei au cântat împreună și au ales să meargă în aceleași pub-uri pentru a savura cu bere momentele de dinainte de meci.

În "hora" suedezo-germană au intrat și localnicii ruși, care s-au fotografiat alături de nordici. Mai mult, într-un exces de exuberanță, un suedez a încercat să impresioneze o rusoaică, invitând-o la o repriză de dansuri, în aplauzele generale ale celor prezenți. 

Duelul dintre Germania și Suedia va putea fi urmărit în format liveVIDEO + TEXT pe GSP.ro și în direct la TVR 1 și TVR HD. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
haideusicfr
haideusicfr  •  24 Iunie 2018, 17:38

Nu erau suporteri de-ai fcsb si Dinamo...

ion.ionescu
ion.ionescu  •  24 Iunie 2018, 05:46

Nu, este vorba despre fermitate ! N-a existat CM sau CE la care hooligans să nu provoace scandaluri şi bătăi. În ultimii ani, ruşii i-au bătut bine de tot, au trimis "rachete" pe stadioane etc. Acum, toţi ştiu că nu e de joacă şi stau cuminţi...Probabil, cei cu antecedente au fost interzişi în Rusia, ceilalţi ştiu că vor pierde nişte avantaje de la organizatori sau vor fi trimişi acasă. Şi mai e ceva : propaganda neagră din Vest contra KGB sau Putin le-a cam tăiat elanul scandalagiilor !!

cneius
cneius  •  23 Iunie 2018, 20:02

"Un plus pentru securitatea din Rusia" ? Este vorba mai degraba despre suporteri civilizati !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează