INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  AUSTRALIA

CAMPIONATUL MONDIAL 2018. Plătește stafful tehnic din propriul buzunar! Decizia luată de un antrenor de la Campionatul Mondial

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 09 iunie 2018 11:53

Selecționerul Australiei, Bert van Maarwijk, n-a acceptat colaboratori locali și și-a adus 8 olandezi, ale căror salarii le va suporta din bugetul de 650.000 de euro oferit de federația de la Antipozi.

N-a preluat "naționala" Australiei decât de 6 luni, dar nu vrea să se facă de râs la Mondial. Tocmai de aceea Bert van Maarwijk a preferat să câștige mai puțini bani și să-i pregătească pe Socceroos cât mai bine. Numit după ce Ange Postecoglou și-a dat neașteptat demisia, deși obținuse calificarea, selecționerul olandez nu a acceptat să lucreze cu un staff australian, din cauza problemelor de comunicare. Și a venit cu echipa lui, de opt asistenți, preparatori și analiști, pe care o va finanța din propriu buzunar, din salariul de 650.000 de euro!

"Vreau să câștigăm meciuriile"

"Nu vreau doar să fim o trupă competitivă, ci să ne câștigăm meciurile în Rusia", a promis antrenorul batav, plecat cu scandal din Arabia Saudită, pe care a dus-o la CM. "Când încerci să dezvolți o echipă într-un timp atât de scurt, ai nevoie să lucrezi cu oameni care mă cunosc. Mi-ar fi plăcut să colaborez cu australieni, dar trebuie să priceapă din priviri ce vreau", explică Van Maarwijk, care va fi ajutat, printe alții, de Van Bommel. Australia va juca în Rusia într-o grupă foarte dificilă, C, având ca adversare pe Franța, Danemarca și Peru. 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează