INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  METROSPORT

VIDEO+FOTO Neymar joga bonito :) Starul Barcelonei a fost surprins în SUA cu o cântăreață celebră

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 iulie 2017 14:22

Neymar și Bruna Marquezine s-au despărțit din nou, așa că atacantul curtat de PSG a rămas singur.

Dacă motivele despărțirii de fosta lui iubită, alături de care a avut o relație foarte lungă, nu sunt foarte cunoscute, în schimb cert este faptul că brazilianul a început să flirteze cu Demi Lovato.

Mai întâi, starul Barcelonei s-a filmat în timp ce fredona una din melodiile cântăreței și a afirmat că îi place cântecul respectiv. După care, a început să îi dea like-uri la postările de pe Instagram.

Între timp, Demi și-a arătat pasiunea pentru echipa catalană și a fost prezentă la meciul pe care Barcelona l-a disputat în SUA, contra lui Juventus, scor 2-1.

Surpriza a venit, însă, după meci! Neymar a fost surprins în timp ce pleca cu Demi Lovato. Ar putea fi începutul unei noi povești de dragoste.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  24 Iulie 2017, 12:41

Istorioare d'amour intre 2 indivizi care n-au nimic comun decat ... carnetelul cu bife.

andrei.33
andrei.33  •  23 Iulie 2017, 16:55

O vrei in galerie la fcsb?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează